Bringebær fra Moe

Innlandet

Bringebær fra Moe blir dyrket på gården med de fire stabbur i Øyer, Gudbrandsdalen, Norway.

Bringebærene fra Moe kommer fra garden med de fire stabburene i Øyer. Moe ligger like ved Hafjell, langs vegen opp til Øyerfjellet. Det har vært gardsdrift her siden bronsealderen. I 2013 plantet vi det første feltet med bringebærplanter i den gamle matjorda.
Sesongen vår er fra slutten av juli og varer gjennom hele august.
Vi satser på stuttreiste bær som er plukket når de er modne. Vi legger litt ekstra innsats i sortering, slik at vi er sikre på at kvaliteten er topp.
Bærene er gode som de er, men med sin faste, fine form passer de også ypperlig som kakepynt. De tåler godt å fryses ned i kurv for bruk gjennom høsten og vinteren.

Alle produkter fra Bringebær fra Moe

Bringebær fra Moe

Bringebær

Innlandet

Bringebæra fra Moe er av sorten Glen Ample - store, faste, middels mørke bær med god smak. Vi satser på kortreiste bær som er plukket når de er modne.

Gå til produkt

Bringebær fra Moe

Bringebærsaft

Innlandet

De solmodne bringebærene fra Moe blir gjort om til frisk og råpresset saft hos Braastad Epler på Nes i Hedmark. Saften er kun tilsatt 25 gram sukker per 100 gram bær og pasteurisert. Bringebærsaft fra Moe er en sommerlig leskedrikk, som kommer i flasker på 0,5 liter og 0,75 liter eller i forpakninger på 3 eller 5 liter til storhusholdning.

Gå til produkt