Bottarga Boreale

Tørrfisk skinn, tørket

  • Spesialitet

Vurdering fra fagjury

Produktet er laget skinn av Tørrfisk fra Lofoten. De oppbløtte fiskeskinnene er et pluss-produkt etter filetering og loin-produksjon av tørrfisk. Produktet er utviklet med tanke på en helhetlig og innovativ ressursutnyttelse av en eksklusiv og unik råvare. Fiskeskinnene renses, pusses og formes. Deretter tørkes skinnene til ønsket kvalitet er oppnådd. 10 skinn buntes sammen og pakkes. Tørrfisk-skinn tørket er et naturlig, delikat produkt rettet mot kokker og matinteresserte forbrukere. Tilberedningen, som er steking eller fritering til sprø konsistens oppnås, er avgjørende for smaksopplevelsen og oppfattelsen av produktet. Produktet har en mild duft av tørrfisk og en ren smak av fisk og sjø. Når riktig tilberedt har det en uovertruffen sprø tekstur som er ideell som topping av matretter. Tørrfisk-skinn fra Hrogn AS er et smakshevende produkt i særklasse

×

Skinn av tørrfisk fra skrei. Tørket å klar for bruk. Lager det beste snakschips! Havets baconsvor! Finalist i Det Norske Måltid 2020.

Skinnen er av høyeste Nord-Italia kvalitet (Prima Ragno) fra Lofoten.
Bearbeidet å tørket i Tromsø.

Fritere på 210-230C i 5-15 sek. La drippe av, krydde.
I ovn: pensle med neutral olje. Riste i ovn 200C, ca 6 min.
Skinnen vil "krulle seg" når dem friteres el. ristes i ovn, for et plant sluttresultat i ovn: riste skinnen presset mellom 2 ovnsplåter.

Spis med dip el. som kjeks med topping.

I salg hos Dagensmat.no bottargaboreale.no

Fisk og sjømat Bearbeidet fisk Troms og Finnmark


 


Bottarga Boreale

Troms og Finnmark

Bottarga Boreale er en nordnorsk delikatesse av saltet og tørket Skreirogn.

Gå til produsent
Ingredienser Tørrfiskskinn fra Skrei.
Allergener fisk
Egenskaper
  • Glutenfritt Høyt proteininnhold (88,8%)
Holdbarhet 2 år
Oppbevaring Kolonial (-30 til + 30)
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 1591/375
Fett 1,1
– mettede fettsyrer 0,29
Karbohydrater 2,4
– sukkerarter 0,1
Protein 88,8
Salt 0,2

Innhold

Ingredienser Tørrfiskskinn fra Skrei.
Allergener fisk
Egenskaper
  • Glutenfritt Høyt proteininnhold (88,8%)
Holdbarhet 2 år
Oppbevaring Kolonial (-30 til + 30)

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 1591/375
Fett 1,1
– mettede fettsyrer 0,29
Karbohydrater 2,4
– sukkerarter 0,1
Protein 88,8
Salt 0,2

Produktvarianter

  • Forbrukerpakking; bunt med 10 skinn, vakuumert.
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Flere produkter fra Bottarga Boreale

Bottarga Boreale

Skreiperle, Perler av Tørket Skreirogn 50g

Troms og Finnmark

Caviarperler laget fra tørket skreirogn.

Gå til produkt

Bottarga Boreale

Bottarga Boreale Bottarga Polverale Saltet tørket & revet skreirogn 45g

Troms og Finnmark

Bottarga Boreale er en nordnorsk delikatesse av saltet og tørket Skreirogn.

Gå til produkt

Bottarga Boreale

Bottarga Boreale Bottarga Boreale Rogn Fra Skrei Saltet & Tørket Punktum Ca 200g

Troms og Finnmark

Bottarga Boreale er en nordnorsk delikatesse av saltet og tørket Skreirogn.

Gå til produkt

Bottarga Boreale

Røykrogn. Ren Kaviar fra skrei.

Troms og Finnmark

En ny produkt som tar utgangspunkt i våres Bottarga Boreale. Dette er skandinavisk kaviar i sitt mest reindyrkete uttrykk. Skreirogn, salt & røyk. Punktum.

Gå til produkt

Bottarga Boreale

Bottarga Boreale Skreiperle. perler av tørket skreirogn. 100g

Troms og Finnmark

Caviarperler laget fra tørket skreirogn.

Gå til produkt

Bottarga Boreale

Bottarga Boreale Skreiperle Perler av Tørket Skreirogn 340g

Troms og Finnmark

Caviarperler laget fra tørket skreirogn.

Gå til produkt

Bottarga Boreale

Bottarga Boreale Bottarga Boreale Saltet Tørket & Revet Skreirogn 200g

Troms og Finnmark

Bottarga Boreale er en nordnorsk delikatesse av saltet og tørket Skreirogn.

Gå til produkt