Bortistu Gjestegard

Trøndelag

Vi produserer vår spesialitet bassturøkte lammelår, som finnes i variantene med ben, ferdig stekt i biter, og utbenet og ferdig surret klar for steking.

Våre bassturøkte lammelår er lettsaltet og røkt med einer i Bortistus gamle røk-basstu. Dette særegne huset er fra ca 1850. Leif Helmersen har utviklet ideen og fremgangsmåten for å røyke lammelår i bassto, der de tidligere tørket malt til maltølbrygging. Håndtverksprosessen har vært møysommelig for å oppnå en balansert mild og unik røksmak, aroma og mørhet.

Alle produkter fra Bortistu Gjestegard

Bortistu Gjestegard

Bassturøkt lammelår, utbeinet og surret

Trøndelag

Vi produserer vår spesialitet bassturøkte lammelår, som finnes i variantene klassisk med ben, og en variant utbenet, marinert og ferdig surret. Begge er klar for steking ved salg til forbruker eller til eget bruk i restaurant.

Gå til produkt

Bortistu Gjestegard

Bassturøkt lammelår

Trøndelag

Vi produserer vår spesialitet bassturøkte lammelår, som finnes i variantene med ben og utbenet og ferdig surret klar for steking.

Gå til produkt