
Jærknekken Knekkebrød med Blomkål
Knekkebrød med grønnsaker
Ingredienser | blomkål, solsikkefrø, havregryn, steinmalt havrekli, salt |
---|---|
Allergener | - Sesam Gluten Bygg Gluten Havre Gluten Hvete Gluten Khorasanhvete Gluten Rug Gluten Spelt Gluten |
Holdbarhet | 120 dager |
Oppbevaring | Temperatur fra: 2 - 30 grader |
Energi | 530 / 2217 |
---|---|
Fett | 37.9 |
– mettede fettsyrer | 3.49 |
Karbohydrater | 23 |
– sukkerarter | 0 |
Protein | 18.8 |
Salt | 1.23 |
Innhold
Ingredienser | blomkål, solsikkefrø, havregryn, steinmalt havrekli, salt |
---|---|
Allergener | - Sesam Gluten Bygg Gluten Havre Gluten Hvete Gluten Khorasanhvete Gluten Rug Gluten Spelt Gluten |
Holdbarhet | 120 dager |
Oppbevaring | Temperatur fra: 2 - 30 grader |
Næringsinnhold
Energi | 530 / 2217 |
---|---|
Fett | 37.9 |
– mettede fettsyrer | 3.49 |
Karbohydrater | 23 |
– sukkerarter | 0 |
Protein | 18.8 |
Salt | 1.23 |
Produktvarianter
Jærknekken Knekkebrød med Blomkål Knekkebrød med Grønnsaker
EPD: 5896436
GTIN (F-pak): 7090058020016
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Alt på stell
Denne produsenten har gjennomført egenrevisjon
