kalvesuss
Kalvesuss er et produkt med tradisjoner i vest-agder. Det er hovedsakelig oppkvernet kalvekjøtt med noe svor fra svin.
Ingredienser | Vann, kalvekjøtt, svor, salt og pepper |
---|---|
Allergener | ingen |
Holdbarhet | 3-4 uker uåpnet |
Oppbevaring | +2 |
Energi | |
---|---|
Fett | |
– mettede fettsyrer | |
Karbohydrater | |
– sukkerarter | |
Protein | |
Salt |
Innhold
Ingredienser | Vann, kalvekjøtt, svor, salt og pepper |
---|---|
Allergener | ingen |
Holdbarhet | 3-4 uker uåpnet |
Oppbevaring | +2 |
Næringsinnhold
Energi | |
---|---|
Fett | |
– mettede fettsyrer | |
Karbohydrater | |
– sukkerarter | |
Protein | |
Salt |
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Alt på stell
Denne produsenten har gjennomført egenrevisjon
