Hopp til hovedinnholdet
Lokalmat.no
other_houses account_circle
  • close
  • Produkter
  • Produsenter
    close
    chevron_left Produsenter
    • Alle produsenter
    • Produsentnettverk
    • Hvorfor er egenrevisjon viktig?
    • Lokale historier
    Egenrevisjon Registrer deg
  • Innkjøper
  • Kurs og rådgiving
    close
    chevron_left Kurs og rådgiving
    • Kurs og rådgiving
    Egenrevisjon Registrer deg
    Aktuell artikkel Vis at du har "Alt på stell" Vis at du har "Alt på stell"
  • Om Lokalmat.no
    close
    chevron_left Om Lokalmat.no
    • Om Lokalmat.no
    • Alt på stell
    Egenrevisjon Registrer deg
    Aktuell artikkel Vis at du har "Alt på stell" Vis at du har "Alt på stell"
  • Aktuelt
  • Registrer deg
  • search
    close
  • Logg inn

kalvesuss

bjelle gamle gård

Kalvesuss er et produkt med tradisjoner i vest-agder. Det er hovedsakelig oppkvernet kalvekjøtt med noe svor fra svin.

#Kjøtt #Storfe
Ingredienser Vann, kalvekjøtt, svor, salt og pepper
Allergener warning ingen
Holdbarhet 3-4 uker uåpnet
Oppbevaring +2
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi
Fett
– mettede fettsyrer
Karbohydrater
– sukkerarter
Protein
Salt

Innhold

Ingredienser Vann, kalvekjøtt, svor, salt og pepper
Allergener warning ingen
Holdbarhet 3-4 uker uåpnet
Oppbevaring +2

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi
Fett
– mettede fettsyrer
Karbohydrater
– sukkerarter
Protein
Salt

Logg inn for å se mer

For å få full tilgang, må man være registrert og pålogget.

Logg inn
error_outline
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
  • facebook
  • print
  • twitter
  • email
Captcha

bjelle gamle gård

Agder

Bjelle gamle gård produserer kalvesuss og gome og driver selskapslokale for bryllup

Alt på stell

Denne produsenten har gjennomført egenrevisjon

Alle produkter fra bjelle gamle gård

For at nettleseren skal huske dine preferanser, bruker vi informasjonskapsler, også kalt “cookies”. Når du bruker nettstedet vårt, godkjenner du samtidig måten vi bruker informasjonskapsler på.
  • Hjem
  • Utforsk
  • Kontakt oss
  • Om Lokalmat
  • Om Stiftelsen Norsk Mat
  • Vilkår
  • Informasjonskapsler
facebook
Logg inn
Registrer deg
Stiftelsen Norsk Mat

Pb 487 Sentrum
0105 Oslo

Tlf: 24 14 83 00
Epost: lokalmat@norskmat.no