BEERENBERGER

T-bone Mørnet 40 dager

  • NytNorge

T-bone mørnet 40 dager BEERENBERGER DRY AGED BEEF

Tørrmodning av kjøtt

Tørrmodning er en tradisjonell måte å modne kjøtt under kontrollerte forhold, slikt at det blir spesielt mørt og får en intens smak og ypperste kvalitet. Smaken av tørrmodket kjøtt er noe helt annet enn du noen gang før har smakt basert på de forskjellige prosessene som foregår under produksjonen. Teksturen er helt annerledes og kan ikke sammenlignes med et "vanlig" stykke kjøtt. Det beste kjøttet til tørrmfodning er storfekjøtt, særlig ryggstykket fra et ung dyr. Dette kjøttet blir ekstremt mørt, særlig dersom det har tilstrekkelig fettinnhold og god marmorering, som gir kjøttet høy kvalitet på sluttproduktet. Teksturen er mykere, smaken er mer intens og kjøttet smelter ganske enkelt på tungen, hvert stykke er spesielt og veldig velsmakende. Tiden og kontrollerte produksjonsforhold balanserer kjøttet og gir et ekstraordinært resultat.

Produksjonsprosessen foregår i 3 faser:
1. Innkjøp av de beste storfe stiknings deler, merking av kjøtt og tilberedning for produksjon.
2. Produksjonsprosessen tar minst 40, 50 og 60 dager, kjøttet tørrmodnet i moderne DRY AGER kamre.
3. Etter minimum 40 dager tørrmfodning blir kjøttet skjæret, pakket og klargjort for markedet.

Råvarekvalitet
Vi fokuserer på lokal produksjon og lokalt høykvalitets kjøtt oppdrett i Norge. Fordelen med å bruke lokalt kjøtt er at vi vet alle detaljene om oppdrett av dyret, og sluttresultatet er produkt av høy kvalitet. Produksjonsprosessen går gjennom HACCP systemet, som betyr streng kontroll av produksjon og hygiene.

Våre produkter er merket med NYT NORGE merket.

Merkeordningen Nyt Norge
Nyt Norge er det offisielle informasjonsmerket for norsk mat og drikke. Merkeordningen skal gjøre det enkelt for forbrukerne å velge norske matprodukter i butikken.

Nyt Norge garanterer:
1. At råvarene er norske
2. At bonden har fulgt strenge norske regler og kan dokumentere det
3.At maten er produsert og pakket i Norge

Kjøtt Storfe Trøndelag


 


BEERENBERGER

Trøndelag

BEERENBERGER AS er Norsk produsent av høykvalitets mørnet storfekjøtt med fokus på kjøtt oppdrettet i Norge av loka...

Gå til produsent
Ingredienser Filet med ben av storfe
Allergener Ingen
Holdbarhet 28
Oppbevaring 0 - 4C
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 692/165
Fett 13
– mettede fettsyrer 4
Karbohydrater 0
– sukkerarter 0
Protein 21,1
Salt 0,1

Innhold

Ingredienser Filet med ben av storfe
Allergener Ingen
Holdbarhet 28
Oppbevaring 0 - 4C

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 692/165
Fett 13
– mettede fettsyrer 4
Karbohydrater 0
– sukkerarter 0
Protein 21,1
Salt 0,1
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Flere produkter fra BEERENBERGER

BEERENBERGER

Indrefilet Mørnet 40 dager

Trøndelag

Indrefilet mørnet 40 dager BEERENBERGER DRY AGED BEEF

Gå til produkt

BEERENBERGER

Ytrefilet Mørnet 40 dager

Trøndelag

Ytrefilet mørnet 40 dager BEERENBERGER DRY AGED BEEF

Gå til produkt

BEERENBERGER

Entrecote Mørnet 40 dager

Trøndelag

Entrecote mørnet 40 dager BEERENBERGER DRY AGED BEEF

Gå til produkt