Bådin

Nordland

Bådin ble stiftet 2012 av 6 kompiser med lidenskap for godt øl. Planen var i utgangspunktet å produsere øl som skulle selges på en popup-pub en gang i måneden. Vi innså fort at dette ville medføre mye arbeid og lite inntekt, og den opprinnelige planen ble dermed justert. Et brukt bryggeri på 800 liter ble kjøpt inn, og ølet som ble produsert ble solgt på lokale barer og restauranter. Frem til ansettelse av fulltidsbrygger i 2015 ble alt arbeid utført på dugnad. Siden den tid har vi ekspandert til å nå ha fire fulltidsansatte, samt en stadig økende produksjonskapasitet. Våre øl kan bestilles til alle Vinmonopol i Norge, samt at vi er å finne på en rekke barer, restauranter og butikker rundt om i landet.

Alle produkter fra Bådin

Bådin

Rensåsen - Mosaic Pale Ale

Nordland

Lettdrikkelig pale ale som passer godt til grillet kjøtt, hamburger, pizza, gryter og grillretter. Står også godt alene.

Gå til produkt

Bådin

Vestfjorden - India Pale Ale

Nordland

Klassisk vestkyst-IPA, dedikert til vårt matfat: Vestfjorden. Balansert og matvennlig, med humlefriskhet over en deilig maltsødme.

Gå til produkt

Bådin

Protopils - Pilsner

Nordland

Vår første pils, balansert og rund, med en fin kombinasjon av maltsødme og humlefriskhet.

Gå til produkt

Bådin

Kjerringøy - Glutenfri pale ale

Nordland

Mørk, gyllen oransje, offwhite skum. Humletoner av sitrus, gress og aprikos. En glutenfri øl med mye smak! Frisk og fruktig pale ale, som er både balansert og matvennlig. Passer godt til grillet kjøtt, hamburger, pizza, gryter og grillet fisk.

Gå til produkt

Bådin

Saltstraumen - Saison

Nordland

Saltstraumen er vår friske, lettdrikkelige og smaksrike saison, som skapt til sjømat eller nordnorsk sol. Strågul, offwhite skum. Humletoner av sitrus, gress. Fruktige sitrustoner som avsluttes med en behagelig bitterhet. Passer godt til fisk, skalldyr, salater, modne hvite oster.

Gå til produkt

Bådin

Svartisen - Stout

Nordland

Mørk sjokolade og brent malt. Fyldig og lett karbonert. Toner av kaffe, mørk sjokolade og brent sukkersødme.

Gå til produkt

Bådin

Mørkved - Stout

Nordland

Velbalansert og lettdrikkelig dry stout, med røstede toner. Fyldig og lett karbonert. Toner av kaffe, mørk sjokolade og brent sukkersødme. En allrounder til mat som passer til alt fra bløtekake, pannekaker, lefse, skalldyr eller oster. Også god i gryter og til marinering av kjøtt.

Gå til produkt

Bådin

Moloen - Hoppy Saison

Nordland

Godt humlet saison, med friske toner av sitrus og gress. Et perfekt matøl, til sjømat og lettere kjøttretter. Gyllengul og uklar. Duft og smak av frisk og fruktig humle med innslag av sitrus og tropisk frukt. Lett syrlig med god bitterhet. Passer godt til salt fisk, kremet pasta, pizza bianchi, skalldyr, ost, spekemat og er en selvfølge til lutefisken.

Gå til produkt

Bådin

Mjelle - Wit

Nordland

Nordlandsk witbier med toner av appelsin, pepper og koriander. Uklar, lys strågul. Fruktig aroma med hint av sitrus og høy. Frisk og fyldig smak med lett humlepreg av gress og sitrus. Passer til skalldyr, hvit fisk, sushi, asiatiske retter og i blåskjellgryta sammen med koriander og chili.

Gå til produkt

Bådin

Stetind - IPA

Nordland

Lett, leskende og humlefrisk IPA, med aroma og smak av sitrus og tropisk frukt. Passer godt til grillet kjøtt, hamburger, pizza, gryter og grillet fisk.

Gå til produkt

Bådin

Førr Evig - Pilsner

Nordland

En maltsøt og humlefrisk hyllest til superlaget fra hjembyen.

Gå til produkt

Bådin

Utopisk Nektar - Syrlig øl med mango og ingefær

Nordland

Utopisk Nektar er vår serie syrlige fruktøl, der vi streber etter å gi dere den optimale fruktige opplevelsen: passe syrlig, passe søt, tilstrekkelig fyldig, og med solide mengder frukt og bær. Den første varianten ut er med mango og ingefær.

Gå til produkt

Bådin

Hoppy Little Thing - DDH IPA

Nordland

Hoppy Little Thing er en IPA der vi lar humlen skinne og få sin velfortjente plass! Frisk og fruktig, med en ny humle for hver runde som brygges.

Gå til produkt