Ankeret Mat AS

Ankersild

Påleggsild, i lake

Krydrede sildebiter i "gaffelbitstørrelse" og finsnittet rødløk i lake med dill. Mindre søt/sur og litt saltere enn vanlig kryddersursild. Vinner av "ÅRETS PRODUKT" under Trøndersk Matfestival 2021 i kategorien for produktnyheter.

I salg hos Gautes Fabrikkutsalg på Tiller, Stokkøya Bakeri Åfjord, Låvebrua Gårdsbutikk Melhus.

Fisk og sjømat Bearbeidet fisk Trøndelag


 


Ankeret Mat AS

Trøndelag

Ankeret Mat driver handverksmessig framstilling av påleggssild og sildeprodukter.

Gå til produsent
Ingredienser Sild (ca45%), rødløk (ca 10%), lake (vann, salt, sukker, eddik, krydder, søtstoff E954, konserveringsmiddel E202, E211).
Allergener Fisk
Holdbarhet 12 mnd.
Oppbevaring Kjølevare
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi
Fett
– mettede fettsyrer
Karbohydrater
– sukkerarter
Protein
Salt

Innhold

Ingredienser Sild (ca45%), rødløk (ca 10%), lake (vann, salt, sukker, eddik, krydder, søtstoff E954, konserveringsmiddel E202, E211).
Allergener Fisk
Holdbarhet 12 mnd.
Oppbevaring Kjølevare

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi
Fett
– mettede fettsyrer
Karbohydrater
– sukkerarter
Protein
Salt

Produktvarianter

  • Glass 280ml
  • Plastbeger 280ml
  • Plastbeger 480ml
  • Glass 490ml
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Flere produkter fra Ankeret Mat AS