En vinøs og tørr sider som passer utmerket til sjømat og skalldyr. Sideren er laget av 3 eplesorter, Aroma, gravenstein og sommerred.
Fermentert 2 ganger, boble er resultat av charmant metoden i trykktank. Ingen ekstern karbonering.


Edel Klassisk
- Beskyttet betegnelse
Edel klassisk er en 100% eple sider fra Hardanger. Fermentert ved bruk av charmant metode/tank metode, altså naturlig boble.
I salg hos
MoestueIngredienser | Aroma, gravenstein og sommerred |
---|---|
Allergener | INGEN |
Kan inneholde spor av | NEI |
Egenskaper |
|
Holdbarhet | 5 år. |
Oppbevaring | I kjeller. |
Energi | |
---|---|
Fett | |
– mettede fettsyrer | |
Karbohydrater | |
– sukkerarter | |
Protein | |
Salt |
Innhold
Ingredienser | Aroma, gravenstein og sommerred |
---|---|
Allergener | INGEN |
Kan inneholde spor av | NEI |
Egenskaper |
|
Holdbarhet | 5 år. |
Oppbevaring | I kjeller. |
Næringsinnhold
Energi | |
---|---|
Fett | |
– mettede fettsyrer | |
Karbohydrater | |
– sukkerarter | |
Protein | |
Salt |
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Alle produkter fra Åkre AS

EDEL Sider
Edel sider er klassisk sider frå Hardanger. Miks av 4 sorter eple, aroma gravenstein, sommerred og discovery.