Distributører

Våre distributører på Lokalmat.no

ØVRIGE DISTRIBUTØRER

BJERKE SPEKEMAT

Bjerke Spekemat og Delikatesse AS er en kombinert produksjons- og handelsbedrift med historie tilbake til 1975. Vi holder til i idylliske Helgeroa i Vestfold, hvor vi har eget produksjonsanlegg og kjølelager.

COOP DISTRIBUSJON

Coop Distribusjon

FERSKVAREGROSSISTEN

Stiftet i 1992.

GENERASJONSMAT

Generasjonsmat samarbeider med produsenter i Hordaland og Sogn og Fjordane om distribusjon. Me er mest opptatt av kvaliteten på det me fraktar og ikkje mengden. Generasjonsmat har avtaler om distribusjon til dagligvarekjeder i Hordaland, Sogn og Fjordane samt i Oslo.

KRÆMER MARITIME

Kraemer Maritime AS dekker hele kysten, med logistikkenheter fra Kirkenes via hele kysten og til Oslo. Dette gjør at vi er tilgjengelig for våre kunder langs hele Norges langstrakte kyst. I tillegg kan du kontakte oss 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Leveranser tilrettelegges etter planlagte behov, tidsperspektiv og seilemønster, slik at forsyninger er styrt og kontrollert ved anløp.

MATCOMPANIET

informasjon mangler

MINIEKSPRESS

Miniekspress ble etablert i Sandefjord i 1979, og holder til i ny terminal på Borgeskogen i Stokke, Vestfold. Terminalen er moderne, har kjøle- og fryselager, samt varmelager. Miniekspress Thermo Tromsø ble etablert i 2011, basert på en målsetting om å bli landsdekkende med et nettverk i de nordligste fylkene. I januar 2016 eier og driver konsernet 66 lastebiler og vogntog.

OLUF LORENTZEN

Oluf Lorentzen AS har siden 1869 vært leverandør av matvarer til dagligvare- og storkjøkkenmarkedet.

Rørosmat

I Røros-traktene har vi skapt et moderne mateventyr. Det har vi fått til fordi vi er mange som står sammen. Fordi vi brenner for å skape verdier ut av de ressursene vi har. Fordi vi blir inspirert av hverandre. Og fordi vi kan by på god mat med smak av fjell, vidde, skog og sjø.

TJ AGENTUR

TJ Agentur er en grossist med avtaler inn i dagligvarehandelen, og jobber med salg og distribusjon for produsenter av lokalmat og småskalaprodukter. Produktene i vårt agentur henter vi fra egen region i Gjøvik, Land, Toten, Hadeland og dalførene Gudbrandsdal og Valdres. Vi er også stolt leverandør av norske spesialiteter til Select Service Partner, "The Food Travel Experts", med utsalgssteder på OSL Gardermoen og Flavours Food Market på Østbanehallen, Oslo S. Distribusjon gjøres med egne biler fra nord på Østlandet og sørover til Oslo/omegn. Sør for Oslo leier vi lager og distribusjon av Miniekspress Thermo. Vi har lagerlokasjon sentralt på Østlandet og i Vestfold.

image