Hopp til hovedinnholdet
Lokalmat.no
chevron_left

Kurs i sylting og safting – Delta digitalt eller fysisk (3 dager)

DATO: 23. – 25. september

TID: Oppstart 23. september kl 17  – Avslutning 25. september kl 15

STED: Kjelkebakken gård, Kjosveien 211, 9060 Lyngseidet. Eller digitalt

 

Kurset gir grunnleggende innføring i konservering av frukt og bær, ulike sukker og væskemengder, pektin, lagring, koking og frysing. I løpet av kurset vil du lære råsafting/sursafting av blåbær, klassisk rips og solbærsaft, solbærsyltetøy, geleer, hermetisering i en ny drakt, sylte grønne tomater, chutney, kjærleiksmoreller mm. De som deltar digitalt vil få tilsendt handle- og utstyrsliste i forkant av kurset.

Kurslærer: Bodil Nordjore

 

For mer informasjon:

https://nibio.no/tema/mat/kompetansenettverk-for-lokalmat-i-nord?locationfilter=true

Oppstart
23.09.2022 kl. 17:00

Sted
Kjelkebakken gård, Kjosveien 211 9060 Lyngseidet.

Flere relevante kurs

I regi av mathåndverk.no

Kurs i mattrygghet og HACCP

calendar_today 08.11.2022

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Innføringskurs i ysting med Pascale Baudonnel (5 dager)

calendar_today 17.10.2022

schedule 17:30

location_on Mosjøen videregående skole, Kippermoen

I regi av Lokalmat.no

Lokalmatskolen søker nye lokasjoner

calendar_today 01.01.2023

location_on TBA

Vi ønsker innspill!

Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter

Petter Bjørgan

lokalmat@norskmat.no