Hopp til hovedinnholdet
Lokalmat.no
chevron_left

Innføringskurs i ysting med Pascale Baudonnel (5 dager)

DATO: 17. oktober – 21. oktober

TID: oppstart kl 17.30 (17. okt) – avsluttes kl. 16.30 (21. okt)

STED: Mosjøen videregående skole studiested Kippermoen (inngang fra Kippermovegen)

 

Dette innføringskurset er lagt opp etter samme program som de årlige innføringskursene i ysting hos Sogn Jord og Hagebruksskule.

Tema som blir omhandla i kurset:

  • Mjølka som råvare og syrning av mjølk
  • Koagulering av mjølk og ysting
  • Andre mjølkeprodukt, dravle
  • Salting og modning av osten
  • Ostesmaking

Lærer er Pascale Baudonnel fra Sogn Jord og Hagebruksskule som har solid kompetanse og lang erfaring med ysting og undervisning

 

Mer info/påmelding: https://nibio.no/tema/mat/kompetansenettverk-for-lokalmat-i-nord/kurs?locationfilter=true

 

Oppstart
17.10.2022 kl. 17:30

Sted
Mosjøen videregående skole, Kippermoen

Flere relevante kurs

I regi av mathåndverk.no

Kurs i foredling av grønnsaker

calendar_today 13.09.2022

schedule 09:00

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Kurs i pølse- og påleggsproduksjon

calendar_today 07.09.2022

schedule 10:00

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Kurs i mattrygghet og HACCP

calendar_today 08.11.2022

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

Vi ønsker innspill!

Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter

Petter Bjørgan

lokalmat@norskmat.no