Hopp til hovedinnholdet
Lokalmat.no
chevron_left

Innføringskurs i ysting med Pascale Baudonnel (5 dager)

DATO: 17. oktober – 21. oktober

TID: oppstart kl 17.30 (17. okt) – avsluttes kl. 16.30 (21. okt)

STED: Mosjøen videregående skole studiested Kippermoen (inngang fra Kippermovegen)

 

Dette innføringskurset er lagt opp etter samme program som de årlige innføringskursene i ysting hos Sogn Jord og Hagebruksskule.

Tema som blir omhandla i kurset:

  • Mjølka som råvare og syrning av mjølk
  • Koagulering av mjølk og ysting
  • Andre mjølkeprodukt, dravle
  • Salting og modning av osten
  • Ostesmaking

Lærer er Pascale Baudonnel fra Sogn Jord og Hagebruksskule som har solid kompetanse og lang erfaring med ysting og undervisning

 

Mer info/påmelding: https://nibio.no/tema/mat/kompetansenettverk-for-lokalmat-i-nord/kurs?locationfilter=true

 

Oppstart
17.10.2022 kl. 17:30

Sted
Mosjøen videregående skole, Kippermoen

Flere relevante kurs

I regi av Lokalmat.no

Kalkyle og prissetting

calendar_today 11.01.2023

schedule 14:00

location_on Gjennomføres digitalt på Teams

I regi av Lokalmat.no

Lokalmatskolen søker nye lokasjoner

calendar_today 01.01.2023

location_on TBA

I regi av mathåndverk.no

Lefser, flatbrød og baking med urkorn – 3 dager

calendar_today 02.12.2022

schedule 17:00

location_on Saga Grendehus, Aspemyra 12, 9517 Alta

Vi ønsker innspill!

Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter

Petter Bjørgan

lokalmat@norskmat.no