chevron_left
Temadag – Slakting på egen gård

Temadag – Slakting på egen gård

Temadag i samarbeid med Innovasjon Norge.

Målet med dagen er å gi bedrifter, som ønsker å se på muligheten for oppstart av lokalt slakteri, svar på en del spørsmål det er viktig å stille seg ved en slik oppstart. Temadagen vil også ta for seg hva som bør/må være på plass ved en slik aktivitet hjemme på gården.

TID

02. juni 2022 kl. 09:00 – 15:45

STED

Nofima, Osloveien 1, Ås

PRIS

Kr 550,- pr. person inkl. lunsj

Se foreløpig program her: Temadag om slakting på egen gård – Nofima

Oppstart
02.06.2022 kl. 09:00

Sted
Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

Flere relevante kurs

I regi av mathåndverk.no

Kurs i pølse- og påleggsproduksjon

calendar_today 07.09.2022

schedule 10:00

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Kurs i foredling av grønnsaker

calendar_today 13.09.2022

schedule 09:00

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Kurs i mattrygghet og HACCP

calendar_today 08.11.2022

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

Vi ønsker innspill!

Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter

Petter Bjørgan

lokalmat@norskmat.no