
Temadag – Slakting på egen gård
Temadag i samarbeid med Innovasjon Norge.
Målet med dagen er å gi bedrifter, som ønsker å se på muligheten for oppstart av lokalt slakteri, svar på en del spørsmål det er viktig å stille seg ved en slik oppstart. Temadagen vil også ta for seg hva som bør/må være på plass ved en slik aktivitet hjemme på gården.
TID
02. juni 2022 kl. 09:00 – 15:45
STED
Nofima, Osloveien 1, Ås
PRIS
Kr 550,- pr. person inkl. lunsj
Se foreløpig program her: Temadag om slakting på egen gård – Nofima
Flere relevante kurs

I regi av mathåndverk.no
Kurs i pølse- og påleggsproduksjon
07.09.2022
10:00
Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no
Kurs i foredling av grønnsaker
13.09.2022
09:00
Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge
Vi ønsker innspill!
Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter Bjørgan
lokalmat@norskmat.no