Brødet er bakt på Steinovn med siktet rugmel som topping.
Dette brødet kan også kjøpes som lettstekt. Grovhet: 36,67 % Fullkornsmel: 25,61 %
| Ingredienser | Ingredienser: vann, HVETEMEL, sammalt HVETE (12,9%), fullkorn HVETEMEL (8,7%), siktet RUGMEL (5,9%), fermentert mel av fullformalt HVETE, olivenolje, gjær, salt, HVETEGLUTEN, fruktose, emulgator (E 472e, E 471), melkesyrekultur, enzym, vegetabilsk fett og olje (rapsolje, fullhedet raps, kokos), melbehandlingsmiddel (E 300), rapsolje |
|---|---|
| Allergener | Gluten |
| Holdbarhet | 1-2 dag |
| Oppbevaring | Tørt |
| Energi | 1050/250 |
|---|---|
| Fett | 3 |
| – mettede fettsyrer | 1,5 |
| Karbohydrater | 45 |
| – sukkerarter | 1,5 |
| Protein | 9 |
| Salt | 0,91 |