Illustrasjonsbilde - Spesialkneipp

Spesialkneipp

Geheb Conditori

Brødet er bakt på Steinovn med siktet rugmel som topping.

Dette brødet kan også kjøpes som lettstekt. Grovhet: 36,67 % Fullkornsmel: 25,61 %

IngredienserIngredienser: vann, HVETEMEL, sammalt HVETE (12,9%), fullkorn HVETEMEL (8,7%), siktet RUGMEL (5,9%), fermentert mel av fullformalt HVETE, olivenolje, gjær, salt, HVETEGLUTEN, fruktose, emulgator (E 472e, E 471), melkesyrekultur, enzym, vegetabilsk fett og olje (rapsolje, fullhedet raps, kokos), melbehandlingsmiddel (E 300), rapsolje
AllergenerwarningGluten
Holdbarhet1-2 dag
OppbevaringTørt
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi1050/250
Fett3
– mettede fettsyrer1,5
Karbohydrater45
– sukkerarter1,5
Protein9
Salt0,91
Logg inn for å se mer

For å få full tilgang, må man være registrert og pålogget.

Logg inn
error_outline
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Alle produkter fra Geheb Conditori