Kurs og rådgiving
Vi heier på våre flotte lokalmatprodusenter, og vil gjerne bidra med å skape nytteverdi for både produsenter og innkjøpere. Våre kurs er satt sammen til deg, så du alltid kan styrke din unike kompetanse.
Kommende kurs og arrangementer
Få fram nytteverdien, tilbudet og hvor kursene er hentet fra. Er de kvalitetssikret?

I regi av mathåndverk.no
Temadag – Slakting på egen gård
02.06.2022
09:00
Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no
Grunnmodul salg og marked. 3 samlinger
08.06.2022
10:00
Mære landbruksskole, Naustgrendvegen, Sparbu, Norge

I regi av mathåndverk.no
HACCP kurs (3 dager)
09.06.2022
15:00
Borealis Gourmet, Isnestoften, 9540 Talvik

I regi av mathåndverk.no
Ystekurs – praktisk
11.06.2022
08:00
Trondheim Fagskole, Selsbakkvegen, Trondheim, Norge

I regi av mathåndverk.no
Grunnmodul ville nyttevekster fra sjø og land. 4 samlinger
21.06.2022
09:00
Inderøy, Norge

I regi av mathåndverk.no
Ville urter til foredling og glede (2 dager)
27.06.2022
10:00
Borealis Gourmet, Langnesveien, Talvik, Norge

I regi av mathåndverk.no
Kurs i flatbrød- og kuvertbrødproduksjon
25.08.2022
09:00
Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no
Kurs i pølse- og påleggsproduksjon
07.09.2022
10:00
Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no
Kurs i foredling av grønnsaker
13.09.2022
09:00
Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge
Vi ønsker innspill!
Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter Bjørgan
lokalmat@norskmat.no