Hopp til hovedinnholdet
Lokalmat.no

Kurs og rådgiving

Vi heier på våre flotte lokalmatprodusenter, og vil gjerne bidra med å skape nytteverdi for både produsenter og innkjøpere. Våre kurs er satt sammen til deg, så du alltid kan styrke din unike kompetanse.

Kommende kurs og arrangementer

Få fram nytteverdien, tilbudet og hvor kursene er hentet fra. Er de kvalitetssikret?

I regi av mathåndverk.no

Kurs i flatbrød- og kuvertbrødproduksjon

calendar_today 25.08.2022

schedule 09:00

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Nedskjæring av kjøtt: Storfe, sau, lam og svin (2 dager)

calendar_today 26.08.2022

schedule 17:00

location_on Kjelkebakken Gard, Kjosveien, Lyngseidet, Norge

I regi av mathåndverk.no

Fremtidens bakst – baking med grønnsaker

calendar_today 06.09.2022

schedule 08:45

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Kurs i pølse- og påleggsproduksjon

calendar_today 07.09.2022

schedule 10:00

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Kurs i foredling av grønnsaker

calendar_today 13.09.2022

schedule 09:00

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Kurs i nedskjæring, pølser og spekepølser (2 dager)

calendar_today 16.09.2022

schedule 10:00

location_on Borealis Gourmet, Isnestoften, 9540 Talvik

I regi av mathåndverk.no

Innføringskurs i ysting med Pascale Baudonnel (5 dager)

calendar_today 17.10.2022

schedule 17:30

location_on Mosjøen videregående skole, Kippermoen

I regi av mathåndverk.no

Frukt- og bærdesserter

calendar_today 27.10.2022

schedule 09:30

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Kurs i mattrygghet og HACCP

calendar_today 08.11.2022

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

Vi ønsker innspill!

Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter

Petter Bjørgan

lokalmat@norskmat.no