Kurs og rådgiving
Vi heier på våre flotte lokalmatprodusenter, og vil gjerne bidra med å skape nytteverdi for både produsenter og innkjøpere. Våre kurs er satt sammen til deg, så du alltid kan styrke din unike kompetanse.
Kommende kurs og arrangementer
Få fram nytteverdien, tilbudet og hvor kursene er hentet fra. Er de kvalitetssikret?

I regi av mathåndverk.no
Kurs i flatbrød- og kuvertbrødproduksjon
25.08.2022
09:00
Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no
Nedskjæring av kjøtt: Storfe, sau, lam og svin (2 dager)
26.08.2022
17:00
Kjelkebakken Gard, Kjosveien, Lyngseidet, Norge

I regi av mathåndverk.no
Fremtidens bakst – baking med grønnsaker
06.09.2022
08:45
Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no
Kurs i pølse- og påleggsproduksjon
07.09.2022
10:00
Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no
Kurs i foredling av grønnsaker
13.09.2022
09:00
Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no
Kurs i nedskjæring, pølser og spekepølser (2 dager)
16.09.2022
10:00
Borealis Gourmet, Isnestoften, 9540 Talvik

I regi av mathåndverk.no
Innføringskurs i ysting med Pascale Baudonnel (5 dager)
17.10.2022
17:30
Mosjøen videregående skole, Kippermoen
Vi ønsker innspill!
Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter Bjørgan
lokalmat@norskmat.no