Produsentnettverk

RØROSMAT SA

Rørosmat SA er et andelslag med mange aktive matprodusenter som andelseiere. Selskapet Rørosmat SA og merket «Røros – mat fra Røros-traktene» skal være Norges tydeligste merkevare innen lokalmat, og bidra til verdiskaping for våre medlemmer.

GULDKORN SA

Guldkorn er et samarbeidsforum for hele verdikjeden innen mat og drikke i Østfold. Vår visjon er å bli Norges sterkeste region på mat og drikke.

MAT FRA TOTEN SA

Mat fra Toten er en merkevare for mat som er produsert på Toten.

HALLINGKOST SA

Hallingkost SA er et produsentnettverk for produsenter i Hallingdal.

EVENTYRSMAK SA

EventyrSMAK SA er en interesseorganisasjon for bedrifter og personer som produserer, bearbeider, selger eller serverer lokal mat i Buskerud.

GUDBRANDSDALSMAT SA

Gudbrandsdalsmat SA er eit andelslag med 25 matprodusentar i Gudbrandsdalen.

NORDLANDSMAT AS

Nordlandsmat AS markedsfører og distribuerer produkter fra små matprodusenter i Nordland til dagligvarehandelen, storhusholdninger, hotell og restauranter.

LOFOTENMAT BA

LofotenMat BA er en medlemsorganisasjon som skal være et av verktøyene for å nå visjonen om at Lofoten skal bli et fyrtårn innen matkultur og matopplevelser.

SMAK AV INNLANDET SA

Smak av Innlandet er et nettverk for alle som driver med produksjon av lokalmat i Innlandet. Vi jobber med merkevarebygging, markedsføring, salg og distribusjon av lokalmatprodukter.