Kurskalender

Her ligger kurs fra kompetansenettverkene, Innovasjon Norge og Matmerk

Kategorier
Fylker

09. Juni 2020

Syltetøy og gelé med mindre sukker. Dagskurs 9.juni 2020

Nofima på Ås kl.09-17

Dagskurs som tar for seg frukt- og bærprodukter med redusert sukkerinnhold, og ved bruk av alternative søtningsstoffer. Kurset er en kombinasjon av teori og praksis. Gå inn på vår hjemmeside for mer info og påmelding: https://nofima.no/aktivitet/syltetoy-og-gele-med-mindre-sukker-og-bruk-av-alternative-sotningsstoffer/

11. Mars 2020

Grunnmodul - videreforedling av frukt og bær. 11.mars 2020

Nofima AS

Grunnmodulen består av 6 kursdager fordelt på 3 samlinger (2 kursdager per samling). Kurset er en kombinasjon av teori, praksis og bedriftsbesøk. I løpet av kursdagene vil det bli lagt vekt på riktig behandling fra råvare til ferdig produkt gjennom bl.a. valg av utstyr, varmebehandling, tilsetnings- og hjelpestoffer, emballering og lagring. Kurset vil omfatte både teori, praktiske øvelser og bedriftsbesøk. I tillegg gis informasjon rundt regelverk, merking av mat og mattrygghet. Se link til våre hjemmesider for mer info og påmelding: https://nofima.no/aktivitet/grunnmodul-videreforedling-av-frukt-baer-og-gront/ Samling 1: 11.-12. mars 2020, Nofima Ås Samling 2: 5.-6. mai 2020, Nofima Ås Samling 3: 27.-28. okt. Sted kommer.

27. Jan 2020–28. Jan 2020

27. Kurs med bake- og steketeknikker i steinovn

Eldhusbakeriet Langøyveien 239, 8404 Sortland, Norway