Ytterøykylling AS

Trøndelag

Slakting og nedskjæring av kylling. Bearbeiding av kyllingprodukter.

Rundt 130 ansatte sørger for at stor kylling blir til smakfulle
produkter. Alt av slakting, nedskjæring og pakking av rå vare
skjer på Ytterøy, i tillegg til sous-vide og confitering av blant
annet bryst- og lår-produkter.
Annen videreforedling gjøres ved vårt produksjonsanlegg
på Mule i Levanger. Etter at foredlingsanlegget startet opp
i februar 2014, har vi utviklet en rekke nye produkter, bl.a.
nuggets, tapasboller, karbonader, burgere, kjøttboller, diverse
crispy-produkter, pølser og ulike typer spekepølser av kylling.
Stadig utvikler vi nye produkter.

Alle produkter fra Ytterøykylling AS

Godkjenn produsent

Produsenten er godkjent, og er varslet på e-post.

×

Godkjenn produsent

Produsenten er fjernet som godkjent, og er varslet på e-post.

×

En feil oppstod

×

Producer has veiledningsavtale

Should there be a message here?

×

Producer has no veiledningsavtale

Should there be a message here?

×

En feil oppstod

×