Hopp til hovedinnholdet
Lokalmat.no
other_houses account_circle
  • close
  • Produkter
  • Produsenter
    close
    chevron_left Produsenter
    • Alle produsenter
    • Produsentnettverk
    • Hvorfor er egenrevisjon viktig?
    • Lokale historier
    Egenrevisjon Registrer deg
  • Innkjøper
  • Kurs og rådgiving
    close
    chevron_left Kurs og rådgiving
    • Kursoversikt
    • Besøksdag med gratis rådgivning
    • Kurs og Webinarer
    Egenrevisjon Registrer deg
    Aktuell artikkel Bli med på HACCP-workshop Bli med på HACCP-workshop
  • Om Lokalmat.no
    close
    chevron_left Om Lokalmat.no
    • Om Lokalmat.no
    Egenrevisjon Registrer deg
    Aktuell artikkel Bli med på HACCP-workshop Bli med på HACCP-workshop
  • Aktuelt
  • Registrer deg
  • search
    close
  • Logg inn
Bilde 1 - Reinmorr Spesial
Bilde 1 - Reinmorr Spesial

Reinmorr Spesial

Vilteksperten AS

Morrpølse av reinkjøtt og svinekjøtt. Vunnet priser som beste morrpølse.

#Kjøtt #Spekemat og spekepølser
Ingredienser Reinkjøtt (59,1%), svinekjøtt, svinespekk, konserveringsmiddel E250, krydder, salt, sukker, aroma
Allergener warning Ingen
Holdbarhet 275 dager
Oppbevaring Temperatur fra: 0 - 4 grader
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 481 / 2011
Fett 43.4
– mettede fettsyrer 12.6
Karbohydrater 1.1
– sukkerarter 0.9
Protein 22.6
Salt 3

Innhold

Ingredienser Reinkjøtt (59,1%), svinekjøtt, svinespekk, konserveringsmiddel E250, krydder, salt, sukker, aroma
Allergener warning Ingen
Holdbarhet 275 dager
Oppbevaring Temperatur fra: 0 - 4 grader

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 481 / 2011
Fett 43.4
– mettede fettsyrer 12.6
Karbohydrater 1.1
– sukkerarter 0.9
Protein 22.6
Salt 3
Produktvarianter
Reinmorr Spesial, 300 g
EPD: 4711305 GTIN (F-pak): 7071444000027

Logg inn for å se mer

For å få full tilgang, må man være registrert og pålogget.

Logg inn
error_outline
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
  • facebook
  • print
  • twitter
  • email
Captcha

Vilteksperten AS

Trøndelag

Vilteksperten er spesielt rettet mot nedskjæring og foredling av elg og rein, hvor mesteparten er leiearbeid til jegere...

Alle produkter fra Vilteksperten AS

Vilteksperten AS

Elgpinner

Ideelt til lørdagskos, snacks til et godt glass drikke, og som turmat.

Trøndelag
  • #Kjøtt #Vilt #Spekemat og spekepølser
Vilteksperten AS

Elg Chorizo

Chorizo spekepølse er laget av elg- og svinekjøtt. Godt krydret.

Trøndelag
  • #Kjøtt #Vilt #Spekemat og spekepølser
Vilteksperten AS

Trøndersnabb

Saftig og god spekepølse

Trøndelag
  • #Kjøtt #Svin #Spekemat og spekepølser
Vilteksperten AS

Elgmorr Spesial

Morrpølse av elgkjøtt og svinekjøtt

Trøndelag
  • #Kjøtt #Vilt #Spekemat og spekepølser
Vilteksperten AS

Edelvilt Badsturøkt Elg i Bit

Saltet, røkt og kokt elgsteik

Trøndelag
  • #Kjøtt #Vilt
Vilteksperten AS

Elg Bratwurst, fersk 400 g

Elg Bratwurst er en krydret pølse av elg og svin som er inspirert av tysk oppskrift. Fin til steking og grilling. Pakket i 4 pk.

Trøndelag
  • #Kjøtt #Pølser
Vilteksperten AS

Elg Bratwurst, Frysevare, løsvekt

Krydret pølse av elg og svin inspirert av tysk oppskrift. Løsvekt ca 5 kg

Trøndelag
  • #Kjøtt #Pølser

Flere produkter fra Trøndelag Mat

DalPro AS, Avd. Gårdsmat

GRYTEKLART PINNEKJØTT

Gryteklart pinnekjøtt av villsaulam Frysevare

Trøndelag
  • #Kjøtt
Bryggeriet Frøya

Havfrua

Havfrua er en pilsner med inspirasjon fra den friske sjølufta på Frøya. Dette er et lyst øl brygget med rent og friskt frøyavann, et øl nesten like uimotståelig som havfrua. Havfrua lys lager passer spesielt godt til sjømat.28

Trøndelag
  • #Alkoholholdige drikker #Øl
Bryggeriet Frøya

Guri Kunna

Guri Kunna stout er en mørk ale med en rik og fyldig smak preget av brent malt. Guri har sitt eventyrlige rike i Froan utenfor Frøya, og dette ølet er vår hyllest til henne. Prøv Guri Kunna stout til varmrøkt laks. De eldste kildene som omtaler Guri Kunna skriver seg fra 1770-årene fra Gerhard Schøning. Han nevner henne i en fotnote i innberetningen fra studiereisene han gjorde i årene 1773-75, og sørget også for å få skrevet ned ei gammel vise som gikk under navnet «Haltens vise», der Guri Kunna tar del i et «havmanns-bryllup».

Trøndelag
  • #Alkoholholdige drikker #Øl
Eidum gårdsbakeri

Landbrød

Eidums lille hyllest til den franske landsbygda. Dette er et rustikt og lett surdeigsbrød med god smak. passer som tilbehør til lunsj eller middag, eller med godt pålegg.

Trøndelag
  • #Korn- og Bakevarer #Brød
Inderøy Slakteri

Juleknakk spesialpølse 320g

Gullvinner i 2017

Trøndelag
  • #Kjøtt #Pølser
Inderøy Slakteri

Fersk medisterfarse 1kg

Medisterfarse av høy kvalitet

Trøndelag
  • #Kjøtt #Farseprodukter
  • « Forrige
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • ...
  • 15
  • 16
  • Neste »
For at nettleseren skal huske dine preferanser, bruker vi informasjonskapsler, også kalt “cookies”. Når du bruker nettstedet vårt, godkjenner du samtidig måten vi bruker informasjonskapsler på.
  • Hjem
  • Utforsk
  • Kontakt oss
  • Om Lokalmat
  • Om Stiftelsen Norsk Mat
  • Vilkår
  • Informasjonskapsler
facebook
Logg inn
Registrer deg
Stiftelsen Norsk Mat

Pb 487 Sentrum
0105 Oslo

Tlf: 24 14 83 00
Epost: lokalmat@norskmat.no