Ultimight

Oslo

I jakten på det ultimate produkt skal vi gjøre det enkelt å være sunn, uten at det skal gå på bekostning av smak eller næringsinnhold.

Ambisjonen om å tilby spennende, innovative og sunne produkter til markedet var det som brakte Ultimight til live. Selskapet ble startet av et søskenpar og en barndomskamerat som alle med hver sin unike styrke.

Vi i Ultimight mener alle mennesker nå burde ha tilgang på sunn og god mat. Et riktig næringsinntak er essensielt for å ha energi til å prestere godt, men i en hektisk hverdag kommer ofte stress og tidspress i veien for tilberedning av sunne retter. Dette fører ofte til et mangelfullt inntak av viktige næringsstoffer som kroppen vår trenger. Da vi selv erfarte dette, tok vi fatt på en reise etter gode, enkle og ikke minst sunne matvarer som skal sikre at kroppen får det den trenger for å prestere optimalt.

Å gjøre det enkelt å leve optimalt. Denne lidenskapen er det som driver vår lille ultimate familie til å tenke nyskapende og innovativt på det tradisjonelle og etablerte.

Tilsetningsstoffer og konserveringsmidler blir ofte tilsatt i produkter for å gjøre dem lettvinte, samt billige å fremstille. Vi er svært opptatt av å ha en clean label, hvor ingen unødvendige tilsetningsstoffer blir tilsatt og at næringsinnholdet ikke skal gå på bekostning av produksjonskost.

Mange føler at det å spise sunt krever en helt egen livsstil og tar altfor mye tid. I dag synes vi at dette skal være oppnåelig for de aller fleste og har derfor gjort det til vår misjon: å gjøre det enkelt å være sunn.

Alle produkter fra Ultimight

Ultimight

100% REN EGGEHVITE

Oslo

100% Ren eggehvite fra Norske frittgående høns - Spar deg for tid, eggeskall og søl! Passer utmerket til baking, smoothies og generelt øke proteininnholdet i ulike matretter. Ikke mer dårlig samvittighet av å måtte kaste plommen!

Gå til produkt