
Farse
Torgersen mat og pølsemakeri AS
Farse
Ingredienser | Svinekjøtt 51% melk, Storfekjøtt 5,7%,potetmel, salt, hvit pepper, muskatnøtt |
---|---|
Allergener | Melk |
Holdbarhet | 3 dager |
Oppbevaring | Temperatur fra: 0 - 4 grader |
Energi | 1106/264 |
---|---|
Fett | 22.7 |
– mettede fettsyrer | 6 |
Karbohydrater | 6.3 |
– sukkerarter | 1 |
Protein | 9.2 |
Salt | 1.7 |
Innhold
Ingredienser | Svinekjøtt 51% melk, Storfekjøtt 5,7%,potetmel, salt, hvit pepper, muskatnøtt |
---|---|
Allergener | Melk |
Holdbarhet | 3 dager |
Oppbevaring | Temperatur fra: 0 - 4 grader |
Næringsinnhold
Energi | 1106/264 |
---|---|
Fett | 22.7 |
– mettede fettsyrer | 6 |
Karbohydrater | 6.3 |
– sukkerarter | 1 |
Protein | 9.2 |
Salt | 1.7 |
Produktvarianter
TORGERSEN MAT FARSE 10 KG
EPD: 4380903
GTIN (F-pak): 7090039240037
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.