Thorbjørnrud Ysteri AS

Rød Ku Ca 3.5kg Thorbjørnrud Ca 3.5kg

  • Spesialitet

Vurdering fra fagjury

Thorbjørnrud Raclette Thorbjørnrud Rød Ku er laget av melk fra Olav Lie-Nilsens egen gård, Øvre Kjekshus Gård Det benyttes melk fra NRF- og Jerseykyr som gir en særlig god ystekvalitet Osten produseres i et eget InHouse-ysteri på Thorbjørnrud Hotell. Ysteriet drives i stor grad på stedegne ressurser. Ystingen er håndverksmessig. Thorbjørnrud Rød Ku er laget på en oppskrift av Fabian Widmer og er tilpasset melken fra Øvre Kjekshus Gård. Osten er fyldig og konsentrert i smaken med lette nøttetoner. Den har en god munnfølelse, fin saltbalanse og umamipreg. Thorbjørnrud Rød Ku kan anvendes naturell så vel som varmebehandlet. Thorbjørnrud Rød Ku er helt i særklasse og bidrar til et ytterligere løft for kategorien norske håndverksoster.

×

Halvfast rødkittost av type raclette laget på kumelk. Modnet i 3-5 mnd. egner seg på ostefatet, til frokost, lunsj til middag som raclette.

Melken hentes på vår egen gård Øvre kjekshus i Gran, 20 minutter fra hotellet hvor du også finner ysteriet. På Øvre kjekshus produseres ca 10 tonn melk på ku og sau i året. Det gamle svømmebassenget på hotellet er bygget om til ysteri, og innehar Jevnakers flotteste utsikt over Randsfjorden... "a cheese with a view"!

I salg hos Storgata 9 Landhandleri (Jevnaker), Hadeland Landhandel (Gran), Høvdinghallen Hadeland Glassverk (Jevnaker), Brandbu Torghall (Brandbu), Bondens Marked.

Oster Viken


 


Thorbjørnrud Ysteri AS

Viken

Thorbjørnrud Ysteri produserer håndtverksost i det game svømmebassenget på Thorbjørnrud Hotell og ligger på vakre ...

Gå til produsent
Ingredienser Pasteurisert kumelk, salt, animalsk løpe, syrekultur, lyzosym (egg), surhetsregulerende middel: kalsiumklorid E509.
Allergener kumelk, egg - Egg Melk
Holdbarhet 45 dager
Oppbevaring Temperatur fra: 2 - 4 grader
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 428 / 1776
Fett 33.1
– mettede fettsyrer 20.8
Karbohydrater 3.9
– sukkerarter 0.09
Protein 28.8
Salt 2.3

Innhold

Ingredienser Pasteurisert kumelk, salt, animalsk løpe, syrekultur, lyzosym (egg), surhetsregulerende middel: kalsiumklorid E509.
Allergener kumelk, egg - Egg Melk
Holdbarhet 45 dager
Oppbevaring Temperatur fra: 2 - 4 grader

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 428 / 1776
Fett 33.1
– mettede fettsyrer 20.8
Karbohydrater 3.9
– sukkerarter 0.09
Protein 28.8
Salt 2.3

Produktvarianter

  • Rød Ku Ca 3.5kg Thorbjørnrud Ca 3.5kg
    EPD: 5495700 GTIN (F-pak): 97026599015016 GTIN (D-pak): 97026591039591
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Matmerk er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Flere produkter fra Thorbjørnrud Ysteri AS

Thorbjørnrud Ysteri AS

Thorbjørnrud Pepperknoll m/Rasp 90g Thorbjørnrud 90g

Viken

Syrlig ferskost rullet i pepper og tørket. En smaksbombe av en ost. Rives over salater, pasta og pizza for en krydret tilværelse.

Gå til produkt

Thorbjørnrud Ysteri AS

Cheddar

Viken

Frisk og mild cheddar ystet av melk fra egne Jersey-kyr. Denne cheddaren er helt spesiell, den er faktisk den eneste i sitt slag i Norge, og den er ystet i hotellets gamle svømmebasseng.

Gå til produkt