Stad Kystmat AS

Sogn og Fjordane

Stad Kystmat er lokalisert på Stadlandet. Vi har et mål om å servere mat til folket som er laget på gode gamle oppskrifter. Mat som blir produsert med respekt for både råvare og kunde.. Mat du blir glad i!!

Stad Kystmat er et ungt selskap som har tatt over driften av et nyoppført gardsslakteri i Sandvik på Stadlandet.
Vi er overbeviste over at noen av verdens beste råvarer kommer herifra og vi ønsker å gi flest muligheten til å smake den ærlige maten vi lager.
I 2017 vil vi utvikle spekeloftet i huset og ferdigstille skinnavtrekk. Da disse utbedringer er gjort kan bare fantasien sette stopper for hva vi kan lage. Og alt med sporbarhet, kærlighet og ærlighet !

Alle produkter fra Stad Kystmat AS

Stad Kystmat AS

Porcetta

Porcetta er et smakfullt produkt som kan minne om jule ribbe. Det er buklisten som blir separert fra bena for så å rulles opp med krydder i midten. Da vi har stekt den i vår ovn kommer den ferdig Crispy og man må kun tilberede den i 30 min for å få et godt resultat.

Gå til produkt

Stad Kystmat AS

Pulled Pork

Pulled Por er et smakfullt produkt med mange bruksområder. Man kan bruke det til nær sagt alle typer retter og det er bare fantasien som setter grenser. Etter krydre for egen smak, eller bruk produktet som det er. En sikker vinner!

Gå til produkt

Stad Kystmat AS

Spare Ribs Naturell

Spare ribs er en klassiker – den smaksrike og delikate vestlandsgrisen sikrer et fantastisk grillmåltid for konsument, som kan velge smak fra ulike grillsauser etter eget ønske.

Gå til produkt