Skumbag

Vestfold og Telemark

Skumbag har en leken tilnærming til øl og mineralvann, og vi mener at god drikke skal være gøy. Vi leker med spennende ingredienser for å utfordre alle sanser, og vi beveger oss ofte langt ut fra det tradisjonelle. Skumbag er det lille bryggeriet med de store smaksopplevelsene

Skumbag startet opp i Oslo som et av landets minste mikrobryggerier, med en sjarmerende liten pub og bryggeri i Møllergata. Etter to år med dufter av malt og humle i Oslos gater var det tid for endringer. 2019 ble flyttet vi bryggeriet til Sandefjord der det nå tappes øl og mineralvann på boks og på fat.

Produktene som produseres bærer preg av spennende råvarer, og både selvplukket østers fra Oslofjorden, multer fra norske fjell, og verdens sterkeste chili er ingredienser som har blitt brukt i tidligere øl.

Daglig leder og bryggmester Jostein Sæthre har erfaring fra matindustrien, har jobbet på bryggeriet Grünerløkka brygghus og Fjordfolk mikrobryggeri, og i tillegg skrevet to bøker om øl.

Alle produkter fra Skumbag

Skumbag

Humlevann

Vestfold og Telemark

Humlevann er vann med kullsyre, der vi har tilsatt ulike typer amerikansk humle i prosessen for å skape en god og frisk tørsteslukker. Ved å tilsette litt sukker og sitron balanseres drikken til å bli en leskende tørsteslukker, men også et godt alternativ som et alkoholfritt alternativ til mat.

Gå til produkt