Skjåkmat

Skjåkmat Ostesalami Med Biter Av Vellagra Ost 390g 390g

Ostesalami med biter av vellagra ost frå Valdresmeieriet.

I ostesalamien har vi brukt bitar av Bufar. Ein vellagra ost produsert av Valdresmeieriet Wangensten. Salamien egner seg til pålegg eller som topping på pizza.

Kjøtt Svin Innlandet


 


Skjåkmat

Innlandet

Når det kjem gjester til gards, skal det likaste på bordet – og det skal vere rikeleg. Mattradisjonane i Skjåk e...

Gå til produsent
Ingredienser Til 100 g ferdig vare er anvendt: 130 g kjøtt av svin (90,2%), ost, salt, krydder, konserveringsmiddel E250 (nitritsalt), Naturtarm
Allergener ost - Melk
Egenskaper
  • Det er brukt startkultur i salamien
Holdbarhet 180 dager
Oppbevaring Temperatur fra: -23 - 20 grader
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 419 / 1734
Fett 35.9
– mettede fettsyrer 1.3
Karbohydrater 1.4
– sukkerarter 1.1
Protein 22.5
Salt 3.9

Innhold

Ingredienser Til 100 g ferdig vare er anvendt: 130 g kjøtt av svin (90,2%), ost, salt, krydder, konserveringsmiddel E250 (nitritsalt), Naturtarm
Allergener ost - Melk
Egenskaper
  • Det er brukt startkultur i salamien
Holdbarhet 180 dager
Oppbevaring Temperatur fra: -23 - 20 grader

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 419 / 1734
Fett 35.9
– mettede fettsyrer 1.3
Karbohydrater 1.4
– sukkerarter 1.1
Protein 22.5
Salt 3.9

Produktvarianter

  • Skjåkmat Ostesalami Med Biter Av Vellagra Ost 390g 390g
    EPD: 5547963 GTIN (F-pak): 7090053410003
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Matmerk er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Flere produkter fra Skjåkmat

Skjåkmat

Skjåkmat Heimelågå Sylte Fersk Skjåkmat Fersk

Innlandet

Håndlagd, lakesalta sylte på tradisjonell måte.

Gå til produkt

Skjåkmat

Skjåkmat Kjøttkaku Ferske Skjåkmat Ferske

Innlandet

Håndsteikte kjøttkaker laga av storfe og gris, som har trekt i kraft

Gå til produkt

Skjåkmat

Skjåkmat Skjåkpølse Spekepølse 710g Skjåkmat Spekepølse 710g

Innlandet

Skjåkpølsa blir produsert i haust- og vintersesongen utan bruk av startkultur. Det er dei naturgjevne klimaforholda i Skjåk, sammen med lang erfaring og spisskompetanse, som gjev Skjåkpølsa ein distinkt og ettertrakta smak.

Gå til produkt