Konjakkmarinert røykelaks av beste kvalitet

Fisk Hordaland

Kvalitetslaks fra Bremnes Seashore blir foredlet og røykt i våre foredlingslokaler i Etne.
Her blir den massert for hånd med konjakken Erling Skakke V.S.P.O, sukker og salt. Laksen ligger i marinaden i 48 timer før den blir røykt på oreved, ferske einer og bøkespon. Røykeprosessen varierer i tid da denne prosessen er væravhengig og svært ømfintlig. Det krever jevn oppfølging av røykeprosessen for at laksen skal bli perfekt røykt, og at du som forbruker skal bli fornøyd med ditt produkt.

Skakkelaks ble først produsert i 2006 da konjakken Erling Skakke V.S.O.P ble lansert av Nicolas Mahé De Berdouaré. Dette var en fyllest til hans forfedre, Erling Skakke Ormson, norsk riksstyrer og formynder for sønnen Magnus som ble kronet til Norges første kristne konge i 1162 på Stødle i Etne.
Fra 2006 med ca. 5 tonn røykelaks i produksjon, produserer vi idag 20 tonn røykelaks.

Vi er stolte av handverket vårt, og håper røykelaksen faller i smak!

Du finner mer informasjon om hvordan Skakkelaksen ble til, hvordan vi produserer Skakkelaks, og ulike oppskrifter fra kjente kokker på våre internettsider, www.skakkelaks.no

Mer om Skakke Røykeri As
Ingredienser Laks, salt, sukker, konjakk
Allergener Fisk
Egenskaper
  • Glutenfri, laktosefri
Holdbarhet 40 dager fra produksjon
Oppbevaring I kjøleskap med temperatur -1ºC til +4ºC
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 1014
Fett 16,6
– mettede fettsyrer 12,79
Karbohydrater 0,4
– sukkerarter 0,5
Protein 23,1
Salt 2,85

Innhold

Ingredienser Laks, salt, sukker, konjakk
Allergener Fisk
Egenskaper
  • Glutenfri, laktosefri
Holdbarhet 40 dager fra produksjon
Oppbevaring I kjøleskap med temperatur -1ºC til +4ºC

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 1014
Fett 16,6
– mettede fettsyrer 12,79
Karbohydrater 0,4
– sukkerarter 0,5
Protein 23,1
Salt 2,85
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Matmerk er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Skakke Røykeri As

Hordaland

Foredling og røyking av konjakkmarinert laks

Gå til produsent

Flere produkter fra Skakke Røykeri As