Skakke Røykeri As

Skakkelaks - oppskoren

Konjakkmarinert røykelaks av beste kvalitet. Oppskoren (skivet) og pakket i pakker på ca 300 gr.

Kvalitetslaks fra Bremnes Seashore blir foredlet og røykt i våre foredlingslokaler i Etne.
Her blir den massert for hånd med konjakken Erling Skakke V.S.O.P., sukker og salt. Laksen ligger i marinaden i 48 timer før den blir røykt på oreved, ferske einer og bøkespon. Røykeprosessen varierer i tid da denne prosessen er væravhengig og svært ømfintlig. Det krever jevn oppfølging av røykeprosessen for at laksen skal bli perfekt røykt, og at du som forbruker skal bli fornøyd med ditt produkt.

Oppskoren Skakkelaks er den samme gode Skakkelaks som er tilpasset dagens forbruker behov.

Skakkelaks ble først produsert i 2006 da konjakken Erling Skakke V.S.O.P ble lansert av Nicolas Mahé De Berdouaré. Dette var en hyllest til hans forfedre, Erling Skakke Ormson, norsk riksstyrer og formynder for sønnen Magnus som ble kronet til Norges første kristne konge i 1162 på Stødle i Etne.

Fra oppstart i 2006 har vi hatt stadig vekst og i 2017 leverte vi i overkant av 20 tonn ferdig foredla Skakkeprodukter.

Vi er stolte av handverket vårt, og håper røykelaksen faller i smak!

Du finner mer informasjon om hvordan Skakkelaksen ble til, hvordan vi produserer Skakkelaks, og ulike oppskrifter fra kjente kokker på våre internettsider www.skakkelaks.no og på Facebook.

I salg hos Butikkene i Norgesgruppen, Coop, Rema 1000, Bunnpris kjedene; Enkelte hoteller og restauranter (Scandic Maritim Haugesund - både frokosten og Brovingen restaurant; Den Glade Gris i Oslo, Åkrafjordtunet catering m.f.).

Fisk Hordaland


Skakke Røykeri As

Hordaland

Foredling og røyking av konjakkmarinert laks og fjordaure.

Gå til produsent
Ingredienser Laks, salt, sukker, konjakk
Allergener Fisk
Egenskaper
  • Glutenfri, laktosefri
Holdbarhet 45 dager fra produksjon
Oppbevaring I kjøleskap med temperatur -1ºC til +4ºC
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 1014
Fett 16,6
– mettede fettsyrer 12,79
Karbohydrater 0,4
– sukkerarter 0,5
Protein 23,1
Salt 2,85

Innhold

Ingredienser Laks, salt, sukker, konjakk
Allergener Fisk
Egenskaper
  • Glutenfri, laktosefri
Holdbarhet 45 dager fra produksjon
Oppbevaring I kjøleskap med temperatur -1ºC til +4ºC

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 1014
Fett 16,6
– mettede fettsyrer 12,79
Karbohydrater 0,4
– sukkerarter 0,5
Protein 23,1
Salt 2,85
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Matmerk er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Flere produkter fra Skakke Røykeri As

Skakke Røykeri As

Skakkelaks

Konjakkmarinert røykelaks av beste kvalitet. Pakket i biter på 300-400 gr. Konjakkmarinert røykelaks av beste kvalitet. Pakket i biter på 300-400 gr.

Gå til produkt

Skakke Røykeri As

Skakkeaure

Konjakkmarinert fjordaure av beste kvalitet, Skakkeaure Konjakkmarinert fjordaure av beste kvalitet, Skakkeaure

Gå til produkt

Skakke Røykeri As

Skakkeaure - Oppskoren

Konjakkmarinert fjordaure av beste kvalitet, Skakkeaure Konjakkmarinert fjordaure av beste kvalitet, Skakkeaure

Gå til produkt