Hopp til hovedinnholdet
Lokalmat.no
other_houses account_circle
  • close
  • Produkter
  • Produsenter
    close
    chevron_left Produsenter
    • Alle produsenter
    • Produsentnettverk
    • Hvorfor er egenrevisjon viktig?
    • Lokale historier
    Egenrevisjon Registrer deg
  • Innkjøper
  • Kurs og rådgiving
    close
    chevron_left Kurs og rådgiving
    • Kurs og rådgiving
    • Besøksdag
    Egenrevisjon Registrer deg
    Aktuell artikkel Kurs i Verdikjede mat Kurs i Verdikjede mat
  • Om Lokalmat.no
    close
    chevron_left Om Lokalmat.no
    • Om Lokalmat.no
    • Alt på stell
    Egenrevisjon Registrer deg
    Aktuell artikkel Kurs i Verdikjede mat Kurs i Verdikjede mat
  • Aktuelt
  • Registrer deg
  • search
    close
  • Logg inn
Bilde 1 - Sangnæspølsa
Bilde 2 - Sangnæspølsa
Bilde 3 - Sangnæspølsa
Bilde 5 - Sangnæspølsa
Bilde 5 - Sangnæspølsa
Bilde 5 - Sangnæspølsa
Bilde 5 - Sangnæspølsa
Bilde 5 - Sangnæspølsa

Sangnæspølsa

Sangnæspølsa AS

  • Spesialitet
Vurdering fra fagjury
- Sangnæspølsa er en svartpølse laget etter oppskrift som har vært i familiens eie siden 1930-tallet. - Pølsen er laget på håndverksmessig måte uten bruk av startkultur eller andre tilsetningsstoffer, kun ved hjelp av naturlig fermentering og modning. - Råvarer er av høy kvalitet og består av norsk kjøtt og hjertekjøtt fra storfe, svinespekk, fersk blod, fersk løk og krydder. - Pølsen henges til tørking og modning i et spekerom med god lufting. Speketid er to måneder. - Temperatur og luftfuktighet i spekerommet kontrolleres daglig ved hjelp av mekanisk utlufting. - Sangnæspølsa produseres fra september – april, i perioden da de klimatiske forholdene er best egnet for tørking av spekepølse. Pølsen har moden og god litt søtlig smak med tydelig hint av nellik. Ytterkanten er mørk og kjernen er svakt rødlig og konsistensen er myk, men med god tyggemotstand. - Sangnæspølsa er en unik smaksopplevelse med sterk lokal tradisjon.

Sangnæspølsa er en svart spekepølse med sterk lokal tradisjon og en unik smaksopplevelse.

I salg hos
Spar og Meny: Oslo, Akershus, Oppland, Hedmark og Buskerud - Kiwi: Hadeland, Land og Toten/Gjøvik - Rema 1000: region Nordre Østland - Coop: Utvalgte butikker i Hedmark, Oppland og Buskerud Meny i Oslo og Akershus
#Kjøtt
Ingredienser Kjøtt fra storfe, spekk fra svin, blod, salt, sukker, løk og krydder.
Allergener warning Ingen
Egenskaper
  • Glutenfri
Holdbarhet 6 mnd fra pakkedato
Oppbevaring Kjølevare 0-4C
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 1534kj / 369 kcal
Fett 28,4g
– mettede fettsyrer 9,3g
Karbohydrater 4,4g
– sukkerarter 4,4g
Protein 24,0g
Salt 4,5g

Innhold

Ingredienser Kjøtt fra storfe, spekk fra svin, blod, salt, sukker, løk og krydder.
Allergener warning Ingen
Egenskaper
  • Glutenfri
Holdbarhet 6 mnd fra pakkedato
Oppbevaring Kjølevare 0-4C

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 1534kj / 369 kcal
Fett 28,4g
– mettede fettsyrer 9,3g
Karbohydrater 4,4g
– sukkerarter 4,4g
Protein 24,0g
Salt 4,5g
Produktvarianter
Skåret 150g
EPD: 2616431
Snabb 420g
EPD: 2616662
Hel 825g
EPD: 2616670

Logg inn for å se mer

For å få full tilgang, må man være registrert og pålogget.

Logg inn
error_outline
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
  • facebook
  • print
  • twitter
  • email
Captcha

Sangnæspølsa AS

Innlandet

Tradisjonsrik spekepølse laget etter samme oppskrift som fra starten i 1939.

Alt på stell

Denne produsenten har gjennomført egenrevisjon

Alle produkter fra Sangnæspølsa AS

For at nettleseren skal huske dine preferanser, bruker vi informasjonskapsler, også kalt “cookies”. Når du bruker nettstedet vårt, godkjenner du samtidig måten vi bruker informasjonskapsler på.
  • Hjem
  • Utforsk
  • Kontakt oss
  • Om Lokalmat
  • Om Stiftelsen Norsk Mat
  • Vilkår
  • Informasjonskapsler
facebook
Logg inn
Registrer deg
Stiftelsen Norsk Mat

Pb 487 Sentrum
0105 Oslo

Tlf: 24 14 83 00
Epost: lokalmat@norskmat.no