Sandros Bakeri

Stomp

Tradisjons-stomp fra Sandros Bakeri produseres som ferskvare etter gammel oppskrift, bakt på takke for å fremheve den gode smaken.

Rundt om i landet bakes disse etter forskjellige oppskrifter og navnet varierer etter geografisk tilhørighet. Hos oss brukes stompen mest som kaffemat smurt med smør og «rauost», men den egner seg også godt som nistemat ut på tur, i slalåmbakken eller på skolen.

Bakevarer Oppland


Sandros Bakeri

Oppland

Et hjemmebakeri med ekte tradisjonsbakst. Vi baker flatbrød, lefse og stomp. Lokal mat med oppskrifter fra midtdalen.

Gå til produsent
Ingredienser kulturmelk, hvetemel, sukker, margarin, egg, sirup, bakepulver, hornsalt
Allergener Hvetemel, melk, egg, soya
Egenskaper
  • Hjemmebakt
Holdbarhet 5 dager
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 1309/311
Fett 8,1
– mettede fettsyrer 3,6
Karbohydrater 52
– sukkerarter 19,5
Protein 6,8
Salt 0,4

Innhold

Ingredienser kulturmelk, hvetemel, sukker, margarin, egg, sirup, bakepulver, hornsalt
Allergener Hvetemel, melk, egg, soya
Egenskaper
  • Hjemmebakt
Holdbarhet 5 dager
Oppbevaring Oppbevares kjølig

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 1309/311
Fett 8,1
– mettede fettsyrer 3,6
Karbohydrater 52
– sukkerarter 19,5
Protein 6,8
Salt 0,4
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Matmerk er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Flere produkter fra Sandros Bakeri