Bamsedrikken er mer enn bare en drikke. Flaskens livlige karakter skaper en opplevelse som gjerne er mer verdifull enn selve bamsedrikken. Dette gir barndomsminner. Den forsterker de gode opplevelsene i enhver anledning. Det gjør den perfekt til barneselskap, eller andre arrangementer med lek og moro. Ingenting er gøyere enn et bord fylt med bamser i alle farger!

Hvem husker ikke bamsedrikken? Den myke bamsen som man gjerne bet hull i nesen for å kunne drikke. Bamsen så dagens lys en gang på 60-tallet, og er like aktuell i dag som den gang. For mange vekkes det gode barndomsminner når de ser bamsedrikken. Flasken er laget av myk plast med tekstur som gir en sjarmerende effekt, slik mange husker originalen. Bamsedrikken var populær, og har gledet utallige barn og unge i mange generasjoner.

I 2008 var den nesten helt forsvunnet fra markedet før vi kjøpte den lille produksjonsbedriften som den gang produserte bamsen. Med en drøm og litt pågangsmot blåste Saftsuse nytt liv i denne gamle skatten. I dag leverer vi bamsedrikk til nesten hele landet! Vi håper at bamsedrikken kan glede mange i årene fremover, og være med på å skape gode barndomsminner for flere generasjoner.