Energi | 868/207 |
---|---|
Fett | 14,4 |
– mettede fettsyrer | 6,2 |
Karbohydrater | 4,8 |
– sukkerarter | 0,1 |
Protein | 14,2 |
Salt | 1,5 |

Lammepølse med pinnekjøtt
- Spesialitet
Vurdering fra fagjury
×Lammepølse med pinnekjøtt fra Rørosregionen. Grov og kjøttfull konsistens med tyggemotstand og en nydelig duft og smak av pinnekjøtt.
Røroskjøtt foredler i all hovedsak produkter basert på kalv og lam. Denne bratwursten/pølsa er utviklet på lammekjøtt, og har sin største andel fra lam, men er også blandet med kalvekjøtt. Total kjøttmengde er 81%, hvorav 46% er lam og 35% er kalv. 14,5% deklarert fettinnhold, laverer enn standard pølser. Lam og kalv kvernes, og eltes. Under elting tilsettes krydder og tilsetninger, parallelt hakkes pinnekjøtt grovt, og dette grøppes inn i deigen. Pinnekjøttet gir pølsa en grovere struktur. Pølsa både lukter og smaker av pinnekjøtt. Konsistensen er grov og kjøttfull, med god tyggemotstand og en nydelig duft og smak av pinnekjøtt. Pølsa kan nytes med potetmos og syltet rødløk, som tilbehør til pinnekjøttmiddagen eller på grillen.
Røroskjøtt
Innlandet
Vi er en kjøttforedlingsbedrift som tar alt vårt slakt fra Røros Slakteri. Våre produkter er produsert av kjøttråv...
Gå til produsentInnhold
Ingredienser | Lammekjøtt (35%), kalvekjøtt(30%), pinnekjøtt (16%), vann, potetmel, salt, SENNEP, potetfiber, chili, krydder. |
---|---|
Allergener | Sennep |
Egenskaper |
|
Holdbarhet | 21 dager |
Oppbevaring | Kjølevare 0-4°C |
Næringsinnhold
Energi | 868/207 |
---|---|
Fett | 14,4 |
– mettede fettsyrer | 6,2 |
Karbohydrater | 4,8 |
– sukkerarter | 0,1 |
Protein | 14,2 |
Salt | 1,5 |
Produktvarianter
-
240 gram
EPD: 4798849 GTIN (F-pak): 7021990002419 GTIN (D-pak): 7021990002426
Flere produkter fra Røroskjøtt
Røroskjøtt
Coppaskinke
InnlandetItaliensk spekeskinke med særegen smak laget av svinenakke som på italiensk heter coppa.
Røroskjøtt
Oksebryst saltsprengt, skivet 100 g
InnlandetSaltsprengt oksebryst egner seg godt til pålegg og koldtbord.
Røroskjøtt
Lammerull, skivet 100g
InnlandetLammerull med ren, mild kryddersmak og en fast konsistens.
Røroskjøtt
Okserull kokt i bit
InnlandetOkserull kokt er basert på lokale råvarer og oppskrifter Håndsydd
Røroskjøtt
Morrpølse, kveil
InnlandetLaget på gammel oppskrift, basert på lokale kjøttråvarer fra Røros Slakteri.
Røroskjøtt
Røroskjøtt Lammerull i Bit Håndsydd Røroskjøtt Håndsydd
InnlandetLammerull er basert på lokale råvarer og oppskrifter Pålegg til påske og jul
Røroskjøtt
Morrpølse 300 gram skåret
InnlandetLaget på gammel oppskrift, basert på lokale kjøttråvarer fra Røros Slakteri.
Røroskjøtt
Morrpølse 100 gram skåret
InnlandetLaget på gammel oppskrift, basert på lokale kjøttråvarer fra Røros Slakteri.
Røroskjøtt
Økologisk hakkebøff
InnlandetØkologisk kjøtt fra storfe i Rørosregionen. Dyra har blitt fôret med fôr som er produsert uten kunstgjødsel og sprøytemidler. Fôret er saktevoksende planter/urter fra høyfjellet som er med på å gi god smak til kjøttet.
Røroskjøtt
Okserull rå, hel
InnlandetOkserull rå, hel er basert på lokale råvarer og oppskrifter Håndsydd
Røroskjøtt
Økologiske kjøttkaker
InnlandetØkologisk kjøtt fra storfe i Rørosregionen. Dyra har blitt fôret med fôr som er produsert uten kunstgjødsel og sprøytemidler. Fôret er saktevoksende planter/urter fra høyfjellet som er med på å gi god smak til kjøttet.
Røroskjøtt
Økologiske karbonader
InnlandetØkologisk kjøtt fra storfe i Rørosregionen. Dyra har blitt fôret med fôr som er produsert uten kunstgjødsel og sprøytemidler. Fôret er saktevoksende planter/urter fra høyfjellet som er med på å gi god smak til kjøttet