Kalvestek, økologisk
- Debio
Stek fra Røroskalv
Ingredienser | Stek fra Røroskalv |
---|---|
Allergener | Ingen |
Holdbarhet | 28 dager |
Oppbevaring | Kjølevare 0-4°C |
Energi | 452/ |
---|---|
Fett | 2,4 |
– mettede fettsyrer | |
Karbohydrater | |
– sukkerarter | |
Protein | 21,4 |
Salt |
Innhold
Ingredienser | Stek fra Røroskalv |
---|---|
Allergener | Ingen |
Holdbarhet | 28 dager |
Oppbevaring | Kjølevare 0-4°C |
Næringsinnhold
Energi | 452/ |
---|---|
Fett | 2,4 |
– mettede fettsyrer | |
Karbohydrater | |
– sukkerarter | |
Protein | 21,4 |
Salt |
Produktvarianter
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Alle produkter fra Røroskjøtt

Rødvinsalami 300g
En fyldig og smaksrik spekepølse tilsatt rødvin for å få den tradisjonelle smaken på rødvinspølsa.

Coppaskinke
Italiensk spekeskinke med særegen smak laget av svinenakke som på italiensk heter coppa.

Oksebryst saltsprengt, skivet 100 g
Saltsprengt oksebryst egner seg godt til pålegg og koldtbord.

Morrpølse, kveil
Laget på gammel oppskrift, basert på lokale kjøttråvarer fra Røros Slakteri.

Røroskjøtt Lammerull i Bit Håndsydd Røroskjøtt Håndsydd
Lammerull er basert på lokale råvarer og oppskrifter Pålegg til påske og jul

Lammepølse med pinnekjøtt
Lammepølse med pinnekjøtt fra Rørosregionen. Grov og kjøttfull konsistens med tyggemotstand og en nydelig duft og smak av pinnekjøtt.

Morrpølse 300 gram skåret
Laget på gammel oppskrift, basert på lokale kjøttråvarer fra Røros Slakteri.

Morrpølse 100 gram skåret
Laget på gammel oppskrift, basert på lokale kjøttråvarer fra Røros Slakteri.

Økologisk hakkebøff
Økologisk kjøtt fra storfe i Rørosregionen. Dyra har blitt fôret med fôr som er produsert uten kunstgjødsel og sprøytemidler. Fôret er saktevoksende planter/urter fra høyfjellet som er med på å gi god smak til kjøttet.

Økologiske kjøttkaker
Økologisk kjøtt fra storfe i Rørosregionen. Dyra har blitt fôret med fôr som er produsert uten kunstgjødsel og sprøytemidler. Fôret er saktevoksende planter/urter fra høyfjellet som er med på å gi god smak til kjøttet.

Økologiske karbonader
Økologisk kjøtt fra storfe i Rørosregionen. Dyra har blitt fôret med fôr som er produsert uten kunstgjødsel og sprøytemidler. Fôret er saktevoksende planter/urter fra høyfjellet som er med på å gi god smak til kjøttet
Flere produkter fra RØROSMAT SA

Morrpølse, kveil
Laget på gammel oppskrift, basert på lokale kjøttråvarer fra Røros Slakteri.