

Røroskjøtt
Innlandet
Vi er en kjøttforedlingsbedrift som tar alt vårt slakt fra Røros Slakteri. Våre produkter er produsert av kjøttråvarer fra dyr som er født, avlet opp og slaktet i Rørostraktene.
Alt på stell
Denne produsenten har gjennomført egenrevisjon

Alle produkter fra Røroskjøtt

Morrpølse, kveil
Laget på gammel oppskrift, basert på lokale kjøttråvarer fra Røros Slakteri.

Røroskjøtt Lammerull i Bit Håndsydd Røroskjøtt Håndsydd
Lammerull er basert på lokale råvarer og oppskrifter Pålegg til påske og jul

Morrpølse 300 gram skåret
Laget på gammel oppskrift, basert på lokale kjøttråvarer fra Røros Slakteri.

Økologisk hakkebøff
Økologisk kjøtt fra storfe i Rørosregionen. Dyra har blitt fôret med fôr som er produsert uten kunstgjødsel og sprøytemidler. Fôret er saktevoksende planter/urter fra høyfjellet som er med på å gi god smak til kjøttet.

Coppaskinke
Italiensk spekeskinke med særegen smak laget av svinenakke som på italiensk heter coppa.

Rødvinsalami 300g
En fyldig og smaksrik spekepølse tilsatt rødvin for å få den tradisjonelle smaken på rødvinspølsa.

Økologiske kjøttkaker
Økologisk kjøtt fra storfe i Rørosregionen. Dyra har blitt fôret med fôr som er produsert uten kunstgjødsel og sprøytemidler. Fôret er saktevoksende planter/urter fra høyfjellet som er med på å gi god smak til kjøttet.

Oksebryst saltsprengt, skivet 100 g
Saltsprengt oksebryst egner seg godt til pålegg og koldtbord.

Lammepølse med pinnekjøtt
Lammepølse med pinnekjøtt fra Rørosregionen. Grov og kjøttfull konsistens med tyggemotstand og en nydelig duft og smak av pinnekjøtt.

Morrpølse 100 gram skåret
Laget på gammel oppskrift, basert på lokale kjøttråvarer fra Røros Slakteri.

Økologiske karbonader
Økologisk kjøtt fra storfe i Rørosregionen. Dyra har blitt fôret med fôr som er produsert uten kunstgjødsel og sprøytemidler. Fôret er saktevoksende planter/urter fra høyfjellet som er med på å gi god smak til kjøttet