Rørosbaker’n AS

Røros Flatbrød

  • Spesialitet

Vurdering fra fagjury

Røros Flatbrød: - Røros Flatbrød har sitt opphav i tradisjonelle oppskrifter fra Røros og bakes av fint og sammalt hvete, rugmel, melk og vann. - Det legges vekt på gode norske råvarer, og alt mel er av norsk opprinnelse. - Bakeprosessen er utviklet over mange år med tanke på å få et sprøtt og smakfullt brød. - Det brukes en moderne bake- og stekelinje, men brødet har likevel et håndverksmessig utseende. - Flatbrødet er grovt, sprøtt og litt hardt med god tyggemotstand. - Røros Flatbrød er en unik smaksopplevelse.

×

Røros Flatbrød er bakt etter gammel oppskrift. Det er takkestekt, grovt og sprøtt og egner seg spesielt godt som tilbehør til spekemat, rakfisk, supper, brødsoll og annen middagsmat, eller til fingermat og tapas.

Røros Flatbrød ble tildelt Spesialitet-merket for sin kvalitet og historie.

I salg hos Røros Flatbrød selges i de fleste dagligvarebutikkene i Norge, avhengig av butikkstørrelse og kjedeavtale.

Korn- og Bakevarer Trøndelag


 


Rørosbaker’n AS

Trøndelag

Rørosbaker’n produserer et utvalg kvalitetsprodukter med utgangspunkt i gamle, tradisjonelle oppskrifter som ble bruk...

Gå til produsent
Ingredienser Sammalt hvete, melk, rugmel, salt, sukker og hvetemel. Næringsinnhold per 100g: Energi KJ (kcal) 1530 (366) – Fett 2.4g hvorav mettede fettsyrer 0.3g – Protein 10,5g – Karbohydrat 62g hvorav sukkerarter 3,1g – Kostfiber 10,2g – Salt 0,6g
Allergener Sammalt hvete, melk, rugmel og hvetemel.
Holdbarhet 1 år.
Oppbevaring Oppbevares i posen, tørt, mørkt og adskilt fra varer med sterk lukt.
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 1530 (366 kcal)
Fett 2,4
– mettede fettsyrer 0,3
Karbohydrater 62
– sukkerarter 3,1
Protein 10,5
Salt 0,6

Innhold

Ingredienser Sammalt hvete, melk, rugmel, salt, sukker og hvetemel. Næringsinnhold per 100g: Energi KJ (kcal) 1530 (366) – Fett 2.4g hvorav mettede fettsyrer 0.3g – Protein 10,5g – Karbohydrat 62g hvorav sukkerarter 3,1g – Kostfiber 10,2g – Salt 0,6g
Allergener Sammalt hvete, melk, rugmel og hvetemel.
Holdbarhet 1 år.
Oppbevaring Oppbevares i posen, tørt, mørkt og adskilt fra varer med sterk lukt.

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 1530 (366 kcal)
Fett 2,4
– mettede fettsyrer 0,3
Karbohydrater 62
– sukkerarter 3,1
Protein 10,5
Salt 0,6

Produktvarianter

  • 400 g
    EPD: 488015
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Matmerk er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Flere produkter fra Rørosbaker’n AS


Flere produkter fra RØROSMAT SA