Rørosrein As

Bare Rein spekepølse av reinsdyr

  • Spesialitet

Vurdering fra fagjury

Råvaren er reinsdyr fra den Sør-Samiske familien Nordfjells egen flokk og fra høgfjellsområdene rundt Jotunheimen. Rørosrein har lange tradisjoner med foredling av reinsdyrkjøtt og har grep om hele verdikjeden fra kalven blir født til ferdig produkt. Bare rein er en håndlaget spekepølse av 100% reinsdyrkjøtt Spekepølsa er laget etter en gammel familieoppskrift. Kjøttet kvernes, det tilsettes krydder og solbærsaft og farsen stappes i tarm. Deretter modning på klimarom i 14 dager. Bare Rein er en spekepølse med behagelig, mild duft og innbydende utseende. Konsistensen er meget god med akkurat passe grovhet og mørhet Smaken er relativt mild med et fint krydderpreg, rene kjøttaromaer og et hint av sødme. Bare Rein er en reinsdyrpølse i særklasse

×

Bare Rein spekepølse er lagd av reinsdyrkjøtt tilsatt krydder og solbærsaft.

Familien som driver Rørosrein har valgt alt annet enn en A4-tilværelse. Deres liv følger reinens åtte årstider. Fra kalven blir født om våren til slakting om vinteren, har de hånd om hele verdikjeden frem til kjøttet ligger klart i disken. Kjøttet er av ypperste kvalitet, fra både Rørosvidda og høgfjellsområdene rundt Jotunheimen. Alt gjort med en nedarvet kunnskap om samisk kultur, tatt vare på i hundrevis av år. Rett og slett en smak av evighet.

I salg hos Rørosmat AS Salmon House Gardermoen Coop Midt Norge TIK spekemat Utvalgte Meny butikker House of Norway Messer og Marked

Kjøtt Trøndelag


 


Rørosrein As

Trøndelag

Rørosrein as er en familiebedrift bestående av to sørsamiske familier, som driver med reindrift i Rørosområdet. Vi ...

Gå til produsent
Ingredienser Reinsdyrkjøtt, Lerum solbærsaft, bestrålt krydder, startkultur
Allergener null -
Egenskaper
  • Reinsdyrkjøtt
Holdbarhet 360 dager
Oppbevaring Romtemperatur
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 1077/216
Fett 8.1
– mettede fettsyrer 3.2
Karbohydrater 1.5
– sukkerarter 1.5
Protein 34
Salt 4.2

Innhold

Ingredienser Reinsdyrkjøtt, Lerum solbærsaft, bestrålt krydder, startkultur
Allergener null -
Egenskaper
  • Reinsdyrkjøtt
Holdbarhet 360 dager
Oppbevaring Romtemperatur

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 1077/216
Fett 8.1
– mettede fettsyrer 3.2
Karbohydrater 1.5
– sukkerarter 1.5
Protein 34
Salt 4.2

Produktvarianter

  • Bare Rein Spekepølse av Reinsdyr
    EPD: 5210281
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Matmerk er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Flere produkter fra Rørosrein As

Rørosrein As

Spell-Ola spekepølse av reinsdyr

Trøndelag

Spell-Ola er ei spekepølse av reindyr

Gå til produkt

Rørosrein As

Reinsdyrburger

Trøndelag

Reinsdyrburger laget av kun reinsdyrkjøtt, svineflesk og krydder.

Gå til produkt

Rørosrein As

Spikkjiklubb

Trøndelag

Spikkjiklubb, tørket reinsdyrkjøtt. 140g

Gå til produkt

Rørosrein As

Rørosviddas Perle, mørbrad av reinsdyrkalv

Trøndelag

Renskåret kjøtt av reinsdyr

Gå til produkt

Rørosrein As

Ytrefilet av reinsdyrkalv

Trøndelag

Renskåret kjøttstykke

Gå til produkt

Rørosrein As

Pinnekjøtt av reinsdyr

Trøndelag

Pinnekjøtt av reinsdyr, laget av side, bringe og bog. Saltet og tørket på tradisjonelt samisk vis.

Gå til produkt

Rørosrein As

Indrefilet av reinsdyrkalv, Ca.400g, Rørosrein AS

Trøndelag

Stykningsdel

Gå til produkt

Rørosrein As

Flatbiff av reinsdyrkalv

Trøndelag

Stykningsdel

Gå til produkt

Rørosrein As

Reinsdyrskav

Trøndelag

Skav av reinsdyr.

Gå til produkt

Flere produkter fra RØROSMAT SA