Reboli As

Oppland

Reboli er en slakterforretning med dyktige fagfolk og stolte håndverkstradisjoner. Vi skjærer kjøttet selv og produserer smakfulle kjøttvarer. Våre oppskrifter på spekemat, pølser, karbonader og kjøttkaker gir deg velsmakende produkter. Vi tror at topp råvarer og godt håndverk er det som skal til for å sikre deg de beste kvalitetsproduktene

Tradisjonsrike kjøttvarer fra Valdres

Reboli er din lokale slakterforretning med stolte håndverkstradisjoner. Vi holder til på Leira i Valdres. Sammen med våre dyktige fagfolk har vi drevet med produksjon, skjæring og foredling av kjøtt siden 1991, og søker alltid å tilby kjøttprodukter av ekstra god kvalitet. Våre råvarer har ingen kunstige tilsettingsstoffer og vi bruker kun rene varer og rent, naturlig krydder.

Ferske kjøttvarer, egenproduserte pølser og spekevarer

Hos Reboli får du kjøpt ulike stykker kjøtt av topp kvalitet, og vi tilbyr både egenproduserte pølser og spekevarer av førsteklasses kvalitet. Våre oppskrifter på karbonader, pølser, kjøttkaker og spekemat sikrer deg velsmakende middags-produkter. Ønsker du en skikkelig mør biff eller velsmakende koteletter av okse eller lam, er du kommet til rett sted. Derfor har vi også en visjon som sier:

Våre kjøttprodukter skal være av høyeste kvalitet og utvalget skal være bredt – slik at alle finner noe for sin smak!

Alle produkter fra Reboli As