Ragnas Hjemmebakeri, ved Ragna Waalen Flaatten

Vestfold

I mitt bakeri baker jeg brød og kaker. Jeg har utsalg på gården. Skiltene ved riksveg 40 viser veg.

Grove brød er jeg spesialist på. Grovt flerkornsbrød er saftig og har mye smak. Det ble Årets produkt i Vestfold i Smaken av Norge i 2010.
Hver torsdag baker jeg Kneippbrød, det er litt grovt,inneholder chiafrø ( for at det skal bli mer næringsrikt.) Det smaker aromatisk og er forholdsvis holdbart.
Jeg baker også økologiske brød, noen med surdeig.
Honningkake baker jeg etter en gammel oppskrift. Den er helt lokal; eggene, honningen og hvetemelet er fra Lågendalen.
Baker kaker etter årstidene med frukt og bær. Frukt fra hagen og bær fra skogen i Vestfold.
Nå baker jeg også mye glutenfritt. Både brød og kaker, dessuten uten sukker
( For de som tåler at jeg også baker andre varer. )

Alle produkter fra Ragnas Hjemmebakeri, ved Ragna Waalen Flaatten

Ragnas Hjemmebakeri, ved Ragna Waalen Flaatten

Eplekake og pærekake.

I sesongen baker jeg eplekake og pærekaker med frukt fra den gamle frukthagen vår.

Gå til produkt

Ragnas Hjemmebakeri, ved Ragna Waalen Flaatten

Muffins med bringebær

Deilige muffins laget med smør, sukker og lokalt hvetemel. Smaksatt med ekte vanilje og med bringebærsyltetøy. Pytet med solsikkekjerner.(Bringebærsyltetøyet har jeg laget selv, med lokale bringebær som jeg har i fryseren.)

Gå til produkt

Ragnas Hjemmebakeri, ved Ragna Waalen Flaatten

Honningkake.

En saftig kake med mye lokal honning.

Gå til produkt

Godkjenn produsent

Produsenten er godkjent, og er varslet på e-post.

×

Godkjenn produsent

Produsenten er fjernet som godkjent, og er varslet på e-post.

×

En feil oppstod

×

Producer has veiledningsavtale

Should there be a message here?

×

Producer has no veiledningsavtale

Should there be a message here?

×

En feil oppstod

×