Vi i Primar ønsker å foredle lokale råvarer slik at vi øker verdiskapningen i hele regionen. I viltgryten vår er det rein og elg fra Stensås Reinsdyrslakteri. Økologisk fløte og rømme fra Rørosmeieriet. Potetene, løken og gulrøttene kommer fra Toten. Alt sammen kokes til en nydelig viltgryte i elgens rike i vakre Folldal.

I Innlandet og Rørostraktene har vi lange tradisjoner for storviltjakt og tilberedning av kjøtt. Kjøttedeig kalles i Nord-Østerdalen for "hakk" og det finnes det finnes mange varianter av denne tradisjonsrettene. Ofte serveres den med grønnsakene ved siden av. I vår variant har vi grønnsaker og kjøttsaus sammen, slik at den er komplett og klar til å spises etter oppvarming. Server gjerne med flatbrød og tyttebær.

Vi koker rettene våre akkurat som man gjør hjemme i sitt eget kjøkken, bare i mye større gryter. Våre retter kjennetegnes av den unike hjemmelagde smaken.