Prima Jæren AS

Jæren Smak Svin Ytrefilet

  • Spesialitet
  • Nøkkelhullet

Renskåret Ytrefilet fra Jæren Smak Gris

JÆREN SMAK:

Kvalitet
Jæren Smak leverer det ypperste innen kjøttprodukter. Ved til enhver tid å levere de beste produktene skal vi dokumentere at Jæren er synonymt med gode matopplevelser.
Dette oppnås gjennom en helhetlig tankegang med strenge selvpålagte produsentkrav innenfor matsikkerhet, sporbarhet, fôrkvalitet og ikke minst dyrevelferd.

Dyrevelferd – en forutsetning for god kvalitet.
Prima Jæren legger stor vekt på at dyrene har nødvendig areal for trivsel, samt rikelig med grovfôr og strø. Dette innvirker på helheten - også på smaken. Inntransport fra produsent til slakteri er begrenset til maks 1 time for Svin og 2 timer for Storfè. Ved slakteriet er omgivelsene tilpasset dyrets vante oppvekst miljø. For og vann er tilgjengelig hele tiden og en spesial komponert musikk spilles for å ytterligere sikre en stressfri slakteprosess.

Sporbarhet – kunnskap fordrer trygghet.
Alle produkter kan spores tilbake til den enkelte produsent og alle produkter fra Jæren Smak leveres i separate sendinger med særskilt merking. På den måten får kunden mulighet til å følge produktet fra start til mål.

Matsikkerhet – en grunnleggende faktor.
Med Prima Jæren grunnleggende vilje til å levere en vare av ypperste kvalitet, er et omfattende fokus på matsikkerhet i form av hygiene, dyrehelse og ryddighet en selvfølgelighet. Her har Jæren Smak etablerte kontrollrutiner som gir våre produkter store fortrinn.

Spesialfôr – bygget på lange tradisjoner
Jæren Smak tar vare på det historiske dyreholdet i dagens moderne produksjon. Derfor har vi utviklet et unikt grisefôr basert på gammel viten. Kjøtt basert på spesialfôret er testet av flere av Norges fremste kokker gjennom et prosjekt ved Gastronomisk Institutt i Stavanger. Kjøttet har en bedre struktur - og, i følge kokkene, en langt bedre smak.

Kjøtt Rogaland


 


Prima Jæren AS

Rogaland

Prima Jæren er en privat eiet lokal kjøttbedrift i Hå Kommune. Våre 470 driftige produsenter leverer kjøtt i henhol...

Gå til produsent
Ingredienser Kun rent kjøtt
Allergener Ingen
Holdbarhet 21 dager
Oppbevaring Kjøl på under 4 grader
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi
Fett
– mettede fettsyrer
Karbohydrater
– sukkerarter
Protein
Salt

Innhold

Ingredienser Kun rent kjøtt
Allergener Ingen
Holdbarhet 21 dager
Oppbevaring Kjøl på under 4 grader

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi
Fett
– mettede fettsyrer
Karbohydrater
– sukkerarter
Protein
Salt
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Matmerk er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Flere produkter fra Prima Jæren AS

Prima Jæren AS

Prima Jæren Svine Carrè - Jæren Smak

Rogaland

Godt marmorert svinecarrè fra Jæren Smak Griser. Stykket er hentet fra delen som liger mellom nakken og sadelen på grisen. Det er totalt 8 ben på Jæren Smak Svinecarrè

Gå til produkt

Prima Jæren AS

Prima Jæren Svine Nakke - Jæren Smak

Rogaland

Godt marmorert svinenakke fra Jæren Smak Griser

Gå til produkt

Prima Jæren AS

Jæren Smak Ribbe

Rogaland

Jæren Smak Ribbe er Norges første Spesialitetsmerkede ribbe, og er hentet fra vår serie med Premium produkter - Jæren Smak. Juryen i Det Norske Måltid kåret Jæren Smak ribbe som årets beste kjøttprodukt for 2015.

Gå til produkt

Prima Jæren AS

Indrefilet

Rogaland

Jæren Smak Svin Indrefilet - Store fileter fra sorterte griser. Jæren Smak Indrefileter er min 550 gr i vekt.

Gå til produkt