NORDÅS GÅRDSKJØTT

Innlandet

ELG-HJORT -REINSDYR INDREFILET-YTREFILET-MØRBRAD-ENTRECOTE-FLATBIFF-SKÅRET GRYTEKJØTT-SURRET STEK-ELGSKAV-SKANK M.M


Nordås Gårdskjøtt leverer FERSKT viltkjøtt av høyeste kvalitet.

FØLGENDE VARER TILGJENGELIG I BUTIKK FRA:
REINSDYR: 10.SEPTEMBER
HJORT : 20.SEPTEMBER
ELG: 25.SEPTEMBER

Indre/ytrefilet-entrecote-mørbrad-flatbiff-grytekjøtt-stek.

Andre stykningsdeler på forespørsel, gjelder også frys.

F-pak ca 400 gr. ½ D-pak(8stk) ca 4 kg. 1/1 D-pak(16stk) ca 8 kg.

Nordås Gårdskjøtt leverer ferskt viltkjøtt og distribuerer i hovedsak våre varer med Tine på landsbasis.
Bestillinger mottatt hos oss innen tirsdag gir levering i butikk samme uke. Vi har tett dialog direkte med butikkene for å sikre best mulig oppfølging.
Produktene er registrert i Tradesolution. Nordås Gårdskjøtt er leverandør til COOP, Norgesgruppen og Rema.

KONTAKTPERSON: PER IDAR VINGEBAKKEN 995 10 990/41434166
Årlig volum: Elg:120 tonn Rein: 65 tonn Hjort 29 tonn



Vi tilbyr kjøtt fra frittlevende norsk vilt.

Nordås Gårdskjøtt er en familiedrevet bedrift som er basert på vårt eget gårdsbruk, Nordås Gård på Skreia. Virksomheten er en del av vår drift med melk- og kjøttproduksjon. Her på Nordås tar vi imot og videreforedler viltkjøtt fra drøyt 700 elg, 2500 reinsdyr, 300 hjort samt kalve- og storfekjøtt fra eget oppdrett. VI drifter mottak i Gudbrandsdalen – Frya, Kistefos-Nordre Land og på vår egen gård på Nordås, Skreia.


Nordås Gårdskjøtt ble etablert i 1998. Drift og produksjon foregår på Nordås Gård på Skreia som eies og drives av Per Idar Vingebakken og hans familie. Virksomheten har vokst jevnt og trutt siden oppstart, og består av melk- og kjøttproduksjon, samt foredling av kjøtt fra egen produksjon og viltmottak.


Per Idar Vingebakken er selv jeger og friluftsmann. Hans kompetanse og relasjoner til jaktlag og miljøet rundt er unikt, og styrker troverdigheten til Nordås som mottak og foredlingsbedrift av vilt og elg.
Vingebakken har etablert egne viltmottak hvor fjellelgen tas inn fra jegere og jaktlag for videre transport til Nordås for bearbeiding.

Tilgangen på fersk elg strekker seg fra jaktsesongen starter i september og frem til utgangen av november. De senere årene er det imidlertid åpnet for vinterjakt i enkelte fylker, og det utvider sesongen fra 25. september og ut januar. Det gjør at Nordås kan levere fersk elg helt frem til påske. Elgkjøttet er klar for lansering i butikk første uken i oktober.

Vingebakken har kjøpt reinsdyr fra Jotunheimen i over 15 år og er anerkjent for høy kvalitet. Reinsdyra som tas inn ved anlegget på Skreia er de første reinsdyra som er tilgjengelig for markedet og produktene er klare rundt 10. september.
Hjorten er norsk villhjort som leveres på våre mottak samt kjøpes inn fra områder langs kysten fra Bergen og opp til Trøndelag. Dyrene kommer inn som hel skrott og skjæres ned på Nordås. Hjortejakta starter 1. september og produktene er klare for lansering i butikk 15. september.

Vi har kontroll over hele verdikjeden og kan tilby våre kunder ren og trygg kvalitetsmat.






Alle produkter fra NORDÅS GÅRDSKJØTT

NORDÅS GÅRDSKJØTT

Ytrefilet rein

Innlandet

Ytrefilet av rein

Gå til produkt

NORDÅS GÅRDSKJØTT

Reinsdyrstek

Innlandet

Stek av reinsdyr

Gå til produkt

NORDÅS GÅRDSKJØTT

Elgskav

Innlandet

Tynne skiver av renskåret kjøtt av elg.

Gå til produkt

NORDÅS GÅRDSKJØTT

Elgstek

Innlandet

Stek av elg

Gå til produkt

NORDÅS GÅRDSKJØTT

Mørbrad av elg

Innlandet

Mørbrad av elg

Gå til produkt