Østerdalen Hjemmebakeri AS

Innlandet

Vi er en bedrift som produserer Takkestekt flatbrød. Vi baker på gamle måten ved at hvert enkelt brød blir stekt og bretta manuelt. Oppstart var 1971. det har blitt produsert på samme måte i alle år siden oppstart. I 1985 flyttet vi inn i dagens lokaler som ligger på Åkrestrømmen Foretningssenter i Rendalen Kommune.

Det er meget viktig å ta vare på tradisjoner. Smak og konsistens er viktig i dagens samfunn. Alt må ikke industrialiseres, men ta vare på smaker, produkter, konsistenser og mangefold innen mat. Ingen ting kan jo måle seg med en god «brøsøll med typpær å mjølk « eller « rakfisk på brøbæta egner seg spesielt godt som tilbehør til spekemat, rakfisk, supper, brødsoll og annen middagsmat «

Takkestekte Flatbrød Østerdalsflatbrød

Tilbredning og baking av flatbrød
Vi har spesialisert oss på baking av flatbrød uten tilsetningsstoff – kun med råvarene mel salt og vann. Oppskriften har vært en suksess og forblitt uendret siden oppstarten i 1972.

Alle produkter fra Østerdalen Hjemmebakeri AS

Østerdalen Hjemmebakeri AS

ØSTERDALSFLATBRØD 500 G

Innlandet

. Vi er en bedrift som produserer Takkestekt flatbrød. Vi baker på gamle måten ved at hvert enkelt brød blir stekt og bretta manuelt. Oppstart var 1971. det har blitt produsert på samme måte i alle år siden oppstart. I 1985 flyttet vi inn i dagens lokaler som ligger på Åkrestrømmen Foretningssenter i Rendalen Kommune.

Gå til produkt