Nortura SA

Gilde Hallingskarvet Lammeskank av Bog

  • Spesialitet

Hallingskarvet Lam produseres av lam som har beitet i høyfjellet rundt Hallingskarvet. Det gir kjøtt med egenartet smak og dimensjon.

Hallingskarvet er en fjellrygg som strekker seg vestover fra Geilo til nord for Finse. Her går lam fritt på høyfjellsbeite, i 1000-1600 meters høyde. Sauene forsyner seg av en rik høyfjellsmeny bestående av urter, gress, lyng og busker – et rikt utvalg av smaker som er like variert og fantastisk som den norske naturen selv.

- Dette gir lammet en helt egen og særegen smak. Samtidig gir beite i krevende fjellterreng saftig og mørt kjøtt av aller beste kvalitet. Bare lam fra de høyeste klassene med mest kjøttfylde og minst fett blir Hallingskarvet Lam.

I salg hos I salg hos Meny

Kjøtt Viken


 


Nortura SA

Oslo

Nortura SA - bondens selskap

Gå til produsent
Ingredienser Skank av lammebog.
Allergener Ingen
Holdbarhet 25 dager
Oppbevaring Temperatur fra: 0 - 4 grader
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 609/145
Fett 6.5
– mettede fettsyrer 2.8
Karbohydrater 0
– sukkerarter 0
Protein 21
Salt 0.2

Innhold

Ingredienser Skank av lammebog.
Allergener Ingen
Holdbarhet 25 dager
Oppbevaring Temperatur fra: 0 - 4 grader

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 609/145
Fett 6.5
– mettede fettsyrer 2.8
Karbohydrater 0
– sukkerarter 0
Protein 21
Salt 0.2

Produktvarianter

  • ¤GILDE Hallingskarvet Lammeskank av Bog Av Bog
    EPD: 4600409
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Matmerk er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Flere produkter fra Nortura SA