Nortura SA

Gilde Sommerlam Ytrefilet 400g

Sommerlam også kalt dielam har en helt spesiell, lys farge på kjøttet, mør konsistens, er lint, men fortsatt særpreget i smaken! Det kler alt av friskt og ferskt tilbehør.

Vi har tatt tak i en råvare som er en verdenskjent delikatesse. Sommerlam eller også kalt Diealam er en varestrøm som er basert på overskuddslam. Dvs lam som av en eller annen grunn ikke får nok melk fra søya og derfor blir tatt hånd om av bonden fra det er ca et døgn gammelt og fôret opp på melkeerstatning. Lammene blir slaktet ved ca. to måneders alder hvor de i snitt har oppnådd en slaktevekt på 13 kg.

Sommerlammene blir sendt til nærmeste slakteri for så videre til vårt spesialitetsanlegg på Gol som skjærer og pakker åtte flotte stykningsdeler i praktiske forbrukerpakninger, samt helt, grovdelt lam til ferskvarepunktet

I salg hos Rema 1000

Kjøtt Viken


 


Nortura SA

Oslo

Nortura SA - bondens selskap

Gå til produsent
Ingredienser Lam ytrefilet.
Allergener Ingen
Holdbarhet 30 dager
Oppbevaring Temperatur fra: 0 - 4 grader
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 501/119
Fett 3.9
– mettede fettsyrer 1.7
Karbohydrater 0
– sukkerarter 0
Protein 19
Salt 0.2

Innhold

Ingredienser Lam ytrefilet.
Allergener Ingen
Holdbarhet 30 dager
Oppbevaring Temperatur fra: 0 - 4 grader

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 501/119
Fett 3.9
– mettede fettsyrer 1.7
Karbohydrater 0
– sukkerarter 0
Protein 19
Salt 0.2

Produktvarianter

  • Sommerlam Ytrefilet 400g 400g
    EPD: 4324729
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Matmerk er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Flere produkter fra Nortura SA