


Pølser, Kolbasz
- Debio
Økologiske rå pølser med Mangalica ullgriskjøtt.
Pølsene bør stekes i stekeovn på 250 C i 12-15 minutter. Ovnen må være varm ellers "renner smaken ut med fettet".
Dersom du ønsker å steke i stekepanne må de stekes på svak varme så de ikke sprekker. Snu de ofte.
Ved grilling av pølser må de legges i en form og stekes på svak varme. Snu ofte. Pølsene kan sprekke ved sterk varme.
Fettet som blir i formen/pannen etter steking kan brukes til annen steking siden.
Et godt tips er også å steke pølsefyllet som kjøttboller eller kjøttdeig til pastaretter, pizza, pytt i panne etc.
I salg hos
REKO-ringer, Nordre Ilen gård, LocalFood, NettbutikkIngredienser | Ullgriskjøtt, salt, hvitløk, paprika, chili og naturtarm. |
---|---|
Allergener | Ingen |
Egenskaper |
|
Holdbarhet | 12 mnd |
Oppbevaring | -18ºC eller kaldere |
Energi | |
---|---|
Fett | |
– mettede fettsyrer | |
Karbohydrater | |
– sukkerarter | |
Protein | |
Salt |
Innhold
Ingredienser | Ullgriskjøtt, salt, hvitløk, paprika, chili og naturtarm. |
---|---|
Allergener | Ingen |
Egenskaper |
|
Holdbarhet | 12 mnd |
Oppbevaring | -18ºC eller kaldere |
Næringsinnhold
Energi | |
---|---|
Fett | |
– mettede fettsyrer | |
Karbohydrater | |
– sukkerarter | |
Protein | |
Salt |
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Alle produkter fra Norsk Ullgris DA

Medisterkaker
Økologiske medisterkaker av Mangalica ullgriskjøtt. Pakket i pakker med 9 kaker.

Skinkestek, surret og med svor
Økologisk surret skinkestek med svor fra Mangalica ullgris.

Pølser, Texas Red Hot
Økologiske røkte pølser med Mangalica ullgriskjøtt og kalvekjøtt.
Flere produkter fra GULDKORN SA

Egg fra frittgående høner, Ek Gårdspakkeri
Dagsferske egg, merket med verpedato 100% vegetabilsk spesialfôr med ekstra mye mais gir god smak på eggene og gulere plommer. Hønene holder til i et moderne løsdriftshønseri hvor de kan velge redeplass, sandbade og gå til ro på vagler om natten.

Crème Brûlée, Ek Gårdspakkeri
Crème Brûlée lages av lokal melk fra Østfold, utvalgt vanilje som smakssetter og Spesialitet-godkjente egg fra egen gård. Eggene bidrar til å gi desserten dens karakteristiske farge og smak.

Karamellpudding, Ek Gårdspakkeri
Karamellpuddingen lages av lokal melk fra Østfold og Spesialitet-godkjente egg fra egen gård. Eggene bidrar til å gi desserten dens karakteristiske farge og smak.

Panna Cotta, Ek Gårdspakkeri
Panna Cotta med sitrus og ekte vanilje er basert på Spesialitet-godkjente egg fra egen gård, lokalprodusert fløte fra Østfold og revet skall av sitron og lime. Det er den store andel egg og fløte som gir den kremete og hjemmelagede konsistensen.