Nøisom

Viken

Nøisom Nøisom ble stiftet 12.12.2012 av fem kamerater med stor interesse for håndverksøl og ølbrygging. Bryggeriet ligger noen hundre meter utenfor Gamlebyen i Fredrikstad. Målet vårt er å lage det ølet folk flest helst vil drikke. For å oppnå det, bruker vi kun førsteklasses ingredienser i kombinasjon med erfaring og lidenskap for produktet.

Alle produkter fra Nøisom

Nøisom

Happy Pale Ale

Viken

Happy Pale Ale er en lys og fruktig øl med tydelig smak av tropisk frukt. Ølet har en markant humleprofil med lav bitterhet.

Gå til produkt

Nøisom

Birdie Num Num

Viken

En Session India Pale Ale, en av de store favorittene for folk som nyter håndbrygget ale. India Pale Ale fikk sin opprinnelse fra tiden engelskmennene startet å eksportere øl til India.

Gå til produkt

Nøisom

Hveteøl

Viken

Friskt hveteøl brygget med hvetemalt, uten for fremtredende gjærsmak, men perlende – som en hveteøl skal være.

Gå til produkt

Nøisom

Bonfire Blonde

Viken

Bonfire Blonde er en lys og aromatisk pale ale med klare sitrustoner. Det er en frisk, fruktig og tørsteslukkende øl som passer utmerket til de fleste matretter, men trives også alene.

Gå til produkt

Nøisom

Bearded Porter

Viken

En klassisk porter, mørk og maltfyldig. Den har sødme og aroma av kaffe, sjokolade og tørket frukt. Porter har sin opprinnelse fra London, og den skal ha fått navnet sitt etter ”the porters”, eller bærerne som skal ha likt alen meget godt.

Gå til produkt

Nøisom

Cascadian

Viken

Dette er en lys og smakfull pale ale som har toner av sitrus. Cascadian APA har navnet fra humletypenes opprinnelsessted, som er fjellkjeden ”The Cascades”, nordvest i USA.

Gå til produkt