Molta AS

Finnmark

Molta er en liten bedrift som ligger på Rolvsøy 71 grader nord i Måsøy Kommune, ytterst på kysten av Vest- Finnmark. En times seilas nordøst for Hammerfest.

Vi sanker selv urter og bær, og kjøper opp bær som er plukket langs strandlinje, myrer og fjell på øya. Kystmolter kan skilles fra molter fra innlandet. Smak, størrelse og utseende på molter som er modnet på kysten i løpet av en kort og intens sesong med lys døgnet rundt, er unik. Kystmolter er dyp rød oransje i fargen og har en søtere smak. Begrunnelsen tror man ligger i det spesielle klimaet og «terroiret» hvor de vokser, med havet og mye havtåke som utjevner temperaturen og gjør at modningen går langsomt. Vi driver også birøkteri og honningproduksjon under arktisk tak, hvor utfordringene er store.De sesonger hvor alt ligger til rette, fra mild vår til varm sommer, kan det høsten noen kilo av den esklusive moltehonningen, hvor biene har hentet nektar fra molteblomster.

Alle produkter fra Molta AS

Molta AS

Moltesyltetøy

Smakfullt, flott på farve og et nydelig og fyldig moltesyltetøy, inneholder hele bær.

Gå til produkt

Molta AS

Naturell, Molta AS

Kystmolter, røde og nymodnede i 500 gr. beger. Ferskfrossne.

Gå til produkt

Molta AS

Singelfryste, Molta AS

De aller største bærene sorteres ut og singelfryses raskt. Dette er naturens mest perfekte konfekt! Uten tvil Norges mest eksklusive molter.

Gå til produkt

Godkjenn produsent

Produsenten er godkjent, og er varslet på e-post.

×

Godkjenn produsent

Produsenten er fjernet som godkjent, og er varslet på e-post.

×

En feil oppstod

×

Producer has veiledningsavtale

Should there be a message here?

×

Producer has no veiledningsavtale

Should there be a message here?

×

En feil oppstod

×