MikroMeyer

Viken

MikroMeyer brygger under låvebrua på Svenneby Sag og Høvleri i Spydeberg, Indre Østføld. Vi er små, lokalt forankret og brygger tradisjonelle og utradisjonelle håndverksøl.

Det er nesten leit å si det, men det er altså i Indre det skjer. I verdens beste kommune, i verdens beste fylke, i verdens beste land – brygges det nå i tillegg ganske godt øl. Det er nesten ikke til å holde ut.

MikroMeyer brygger under låvebrua på Svenneby Sag & Høvleri. Bittesmå batcher med stort engasjement og ekstremt positiv holdning.

Akkurat i det vi takker høvelen for ukas innsats, begynner det å boble i grytene til MikroMeyer. Det er stille på tunet, men det syder av liv i det lille bryggerilokalet. Det lukter nydelig av maltkønn og humle. Den dempede lyden av sang og latter brer seg ut i den mørke Spydeberg-natten. Her brygges der håndøl!

Det skjer ingen ølrevolusjon i Spydeberg, men det bygges sten på sten. Solid forankring i lokal historie. Begeistret deltakelse i lokal næringsutvikling. Energiske bidrag til det sosiale fellesskapet. Det er slik MikroMeyer skal virke.

Alle produkter fra MikroMeyer

MikroMeyer

GODHEIM - GOLDEN ALE

Viken

Et lyst og overgjæret øl, brygget på bygg og hvete. Oppi gryta har vi kastet humlevariantene Dr. Rudi, Simcoe og Citra. Dr. Rudi gir deg et snev av bitterhet, mens Simcoe og Citra gir deg fruktigheten du trenger etter montering av trampoliner og luking i rosebed.

Gå til produkt

MikroMeyer

FOSSUM - PALE ALE

Viken

En amerikansk pale ale, brygget med stort engasjement og humlefokus. Her finner du Simcoe, Amarillo, Ahtanum, Citra og Cascade - alle sammen suverene representanter for de amerikanske humleprodusentene. Ølet er lyst, fruktig og akkurat passe bittert. Så veit du hva du skal gjøre når du er ferdig med rensing av takrenner og maling av rekkverk.

Gå til produkt

MikroMeyer

LYSEREN - BLONDE

Viken

En Blonde for de late, lyse dagene. En ganske enkel maltseng, balansert humling og et typisk gjærpreg gjør ølet lyst, forfriskende og godt for ganer som ikke orker de mer humlekraftige ølvariantene. Flaska er spesialdesignet for flate håndløpere på hytterekkverk ved innsjøen vår.

Gå til produkt