Leiren Laks

Røykt regnbueørret og laks

Generasjonane før oss var oppteken av at sprakjen skulle vere fersk under røykjeprosessen. Det er me også

Fisken er røykt på same måte som forfedrene våre. Det er gamal kunnskap som fører til den ekstra gode smaken.
Bronsevinnar i NM 2013.

Her tek me omsyn til både vèr og vind for å få eit godt og smakfult produkt. "Smak av barndom" seier dei ove gamle.
"Oi den var vanvittig deilig og smelta på tunga" seier dei yngre.

I salg hos Det er mulig å få tak i villaks hos Vulkanfisk og Fenaknoken i Oslo. Bondens Marked, Litlere og Reindyrka i Bergen. Røykt regnbueørret er tilgjengeleg i dei fleste kolonialbutikkar i Hordaland

Fisk Hordaland


Leiren Laks

Hordaland

Herskapeleg, nydeleg røykt og grava regnbueørret og laks, slik generasjonane før oss har gjort det.

Gå til produsent
Ingredienser Regnbueørret (Salmo trutta) eller laks (Salmo salar), salt og sukker.
Allergener Fisk
Holdbarhet 38 dager
Oppbevaring Kjølig
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 938/226
Fett 14,7
– mettede fettsyrer 2,5
Karbohydrater 0,3
– sukkerarter 0,3
Protein 23,2
Salt 2,1

Innhold

Ingredienser Regnbueørret (Salmo trutta) eller laks (Salmo salar), salt og sukker.
Allergener Fisk
Holdbarhet 38 dager
Oppbevaring Kjølig

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 938/226
Fett 14,7
– mettede fettsyrer 2,5
Karbohydrater 0,3
– sukkerarter 0,3
Protein 23,2
Salt 2,1

 

Produktvarianter


  • GTIN (D-pak): 2386022403806
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Matmerk er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Flere produkter fra Leiren Laks

Leiren Laks

Grava regnbueørret og laks

Grava regnbueørret og laks med dill og andre krydderier. Produktet smeltar på tunga og kan nyttast både til kvardag og fest.

Gå til produkt