Leiren Laks

Grava regnbueørret og laks

Grava regnbueørret og laks med dill og andre krydderier. Produktet smeltar på tunga og kan nyttast både til kvardag og fest.

Fisken har ein mild og rund smak.
Saman med flatbrød og sennepssaus får du ein utsøkt smak.
Grava regnbueørret var vinnerprodukt i Det Norske Måltid 2015
Grava regnbueørret fekk 3. plass i NM 2013

I salg hos Bondens Marked

Fisk og sjømat Bearbeidet fisk Fiskemat/deli Vestland


 


Leiren Laks

Vestland

Herskapeleg, nydeleg røykt og grava regnbueørret og laks, slik generasjonane før oss har gjort det.

Gå til produsent
Ingredienser Salt, sukker, dill, sitronpepper
Allergener Fisk
Holdbarhet Ca. 38 dager
Oppbevaring Kjølig
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 697
Fett 6,9
– mettede fettsyrer 1,3
Karbohydrater 0,3
– sukkerarter 0,3
Protein 20,1
Salt 2,1

Innhold

Ingredienser Salt, sukker, dill, sitronpepper
Allergener Fisk
Holdbarhet Ca. 38 dager
Oppbevaring Kjølig

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 697
Fett 6,9
– mettede fettsyrer 1,3
Karbohydrater 0,3
– sukkerarter 0,3
Protein 20,1
Salt 2,1
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Flere produkter fra Leiren Laks

Leiren Laks

Røykt regnbueørret og laks

Vestland

Generasjonane før oss var oppteken av at sprakjen skulle vere fersk under røykjeprosessen. Det er me også

Gå til produkt