Leinebris

Møre og Romsdal

Helt siden 1898 har linebåten Leinebris fisket torsk og hyse i norske farvann. I dag kan Leinebris, som eneste linebåt i Norge, produsere eksklusive singelfryste fileter - pakket inn i forbrukervennlige 2kgs kartonger.

Med en unik kvalitet samt lett og håndterlig kartong passer denne populære serien med 2kgs fileter selv i de mindre fryseboksene.

FAMILIEREDERI

Leinebris er et familierederi fra Herøy på Sunnmøre. Kvalitet har vært en av grunnpilarene i rederiet siden oppstarten i 1898.

Dagens Leinebris er det eneste linefartøyet i Norge som kan produsere singelfryste fileter av torsk og hyse. Det vil si at fisken blir fanget, filetert, fryst og pakket om bord, i løpet av noen få timer. Denne spesielle produksjonsprosessen sikrer den aller beste kvaliteten.

Når filetene er singelfryste kan du enkelt ta opp og tine nøyaktig den mengden du ønsker til middag.

MILJØVENNLIG

Med femte generasjons skipper i styrhuset har Leinebris utviklet en spesiell og tradisjonsrik ekspertise utenfor norskekysten og i Barentshavet.

Rederiet er opptatt av miljø, og linefiske er den mest miljøvennlige og skånsomme fiskemetoden. Den skader i liten grad havbunnen og gir fangst av høyeste kvalitet.
https://www.facebook.com/1497993497137184/videos/2045708642365664/

Alle produkter fra Leinebris

Leinebris

Singelfryst linefanget torskefilet uten skinn

Møre og Romsdal

Eksklusiv singelfyst torskefilet uten skinn, pakket i forbrukervennlige 2kgs kartonger. Som eneste linebåt i Norge kan Leinebris fange, filetere, singelfryse og pakke fileter om bord.

Gå til produkt