Klæbu Håndbakeri AS

Klæbu Grovbrød 600g

Et saftig grovbrød med lite gjær og mye smak.

Brødet inneholder havregryn, solsikkekjerner og linfrø som gjør det saftig og godt på smak. I tillegg bruker vi lite gjær og lang hevetid som er med på gi brødet god konsistens og holdbarhet.

Korn- og Bakevarer Trøndelag


Klæbu Håndbakeri AS

Trøndelag

Etter å ha bakt glutenfritt i mange år, hadde vi nå lyst til å dele våre gode glutenfrie bakervarer med andre! Vi b...

Gå til produsent
Ingredienser Glutenfri melblanding (hvetestivelse, skummetmelkpulver, sukkerroe, fortykningsmiddel (E412, E464), sukker, bakepulver (E575, E500), mineraler (jern), vitaminer (tiamin, riboflavin, niacin, B6, folinsyre)), vann, solsikkefrø, sokkerroefiber, linfrø, gjær (mindre enn 1g pr. brød)
Allergener Skummetmelkpulver - Melk
Holdbarhet 270 dager
Oppbevaring Temperatur fra: -22 - -18 grader
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 1000/239
Fett 5.5
– mettede fettsyrer 0.6
Karbohydrater 40.5
– sukkerarter 4.1
Protein 4.1
Salt 0.3

Innhold

Ingredienser Glutenfri melblanding (hvetestivelse, skummetmelkpulver, sukkerroe, fortykningsmiddel (E412, E464), sukker, bakepulver (E575, E500), mineraler (jern), vitaminer (tiamin, riboflavin, niacin, B6, folinsyre)), vann, solsikkefrø, sokkerroefiber, linfrø, gjær (mindre enn 1g pr. brød)
Allergener Skummetmelkpulver - Melk
Holdbarhet 270 dager
Oppbevaring Temperatur fra: -22 - -18 grader

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 1000/239
Fett 5.5
– mettede fettsyrer 0.6
Karbohydrater 40.5
– sukkerarter 4.1
Protein 4.1
Salt 0.3

 

Produktvarianter

  • Klæbu Grovbrød 600g Klæbu 600g
    EPD: 4457164
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Matmerk er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Flere produkter fra Klæbu Håndbakeri AS